Ps2 Oyunlarını Pc De Oynamak Son Hız (%100)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Ps2 Oyunlarını Pc De Oynamak Son Hız (%100)
Arkadaşlar ben eski konumdada bunu ele almıştım ama o eski sürümdü ve çok kasıyordu.Ama Artık Kesin Çöüzm Hata ihtimali bile yok sadece bilgisayarınızın ayarları düşük olmıcak yoksa oynarsınız.Mesela ben Fifa Street 2 oynuyorum şuan.

0.9.8.tcfb.rar

Şifre : tcfb

Link bu fakat işinize yararsa lütfen ++reppp .

Anlamadaığınız bi konu olursa

[email protected]

onurince

Üye
pc alınca denicem :) özellikle winnigeleven 14 veya 12 hastayız dede :D

----------Eklendi @ 15:08:17 ---------- Yazıldı @ 15:07:14 ----------

12 degil 10 olcaktı :)

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
kardeş walla pcyi al istediğini oyna içinde belirli özelliklerin resimlerinide koydum onları yap 0 takılma . Yapamazsan msnden ulaş ayrıntılı anlatayım.

onurince

Üye
rahatsız edecem gibi görünüyor :)

hakan_710

hakan_710

Üye
programı bşka bi siteden bulup yüklemiştim bir sürü ayar yamak geekiyo bios dosyası falan lazım ama sonuç olumlubu orogram ile god of war I i bitirdim god of war II yi de biraz oynadım ayarları düzgün yaparsanız sorunsuz çalışıyo tabi bilgisayarınız ii olmak koşuluyla benm oynadığım bilgisayar 6 gb ram ati hd5650 ekran kartı ve i5 işlemcili notebook

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
programı bşka bi siteden bulup yüklemiştim bir sürü ayar yamak geekiyo bios dosyası falan lazım ama sonuç olumlubu orogram ile god of war I i bitirdim god of war II yi de biraz oynadım ayarları düzgün yaparsanız sorunsuz çalışıyo tabi bilgisayarınız ii olmak koşuluyla benm oynadığım bilgisayar 6 gb ram ati hd5650 ekran kartı ve i5 işlemcili notebook

kardeş sen eğer pcsxin eski sürümü ile oynadıysan bunu indirince ps2 gibi zevk alacağından emin ol .

USAForever

USAForever

Üye
güzel

melancoliq_1988

melancoliq_1988

Üye
dosya silinmiş ki tekrar upload etseniz şimdi tşkr :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt