Ps 2 Oyunlarını Pc De Oynamak ( %100 Çalışıyor )

Sponsorlu Bağlantılar

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Ps 2 Oyunlarını Pc De Oynamak ( %100 Çalışıyor )
Arkadaşlar ben eski konumdada bunu ele almıştım ama o eski sürümdü ve çok kasıyordu.Ama Artık Kesin Çöüzm Hata ihtimali bile yok sadece bilgisayarınızın ayarları düşük olmıcak yoksa oynarsınız.Mesela ben Fifa Street 2 oynuyorum şuan.

Şifre : tcfb

Link bu fakat işinize yararsa lütfen ++reppp .

Anlamadaığınız bi konu olursa

[email protected]

Ayarları ile uğraşmanıza gerek yok.

Dosayaları Çıkartmak İçin :

Winrar :

Winrar Programlarını İndirmek İçin Yeni Sekme Açıp Linki Adres Çubuğuna Yapıştırın Ve Enter'a Basın

Bu Dosyaları çıkarttıktan sonra işiniz kolay.İyi eğlenceler Yardımım Dokunduysa ne Mutlu bana... :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392 ve Soraux

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Yalnız küçük bir ayrıntıyı atlamışsınız. PS2 oyunlarını PC'de oynamak için PCSX2'yi kuruyorsunuz, BIOS ayarlarını yapıyorsunuz. Buraya kadar tamamdır. Fakat bu program özellikle düşük ve orta sistemli bilgisayarlar da önerilmez. Yüksek sistem gerektiren bir yazılım olduğu için donanımlarınızı en yüksek seviyede kullanır. Bunu bilmeyipte bilgisayarı bir sürü kullanılamaz hâle gelen insanlar mevcuttur. Onun için genel bir hatırlatma yapayım dedim.

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Hatırlatma yapman iyi oldu.Fakat ayrıntıyı unutmuşsun dedin.Aslında atlamadım çünkü ben sadece nasıl kurulacağını anlattım.Yani gerekn sistem özelliklerini ws. diil.Bu programı hiç bilmeyen bi kişi kullanamaz.Programın peşine giden birisi ancak kullanabilir.Başka sitelerde arayacağı içinde koymaya gerek duymadım. Yinede K.B :oke:

sergenaycil

Üye
tcfb kardeşim bi bana ulaş ya lütfen nezamandır god of war oynamak istiyom bi türlü oynuyamadım gelde bi hallet :S msn adresim [email protected]