Ps2 bittimi sizce

Sponsorlu Bağlantılar

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
Ps2 bittimi sizce
PS2 ye busene herhangibi oyun cikarmi sizce

xmustx

xmustx

Üye
bitsede tekken 5i 6ya değişmem

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
Haklisin 5 manyak bir oyun 6 cikmamisti sandigim kadariyla eddy en iyisi

- - - Eklendi - - -

Gta V cikarsa super olur

hasan0338

Üye
Gta V mi ? Dostum kafayı yedin herhalde Vita'ya çıkmıyor PC'ye bile 2 ay gecikmeli çıkacak sence Gta V PS2'ye çıkar mı veya daha mantıklı bir soru PS2 GTA V'i kaldırır mı ?

• Beğen
Tepkiler: çaminci
Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
Tabi bu açidan bakmamistim ama gta 4 de cikmaz diyorlardi ama cikti

muratvemine

muratvemine

Üye
Ps 4 çıktı, adamlar belkide şuan Ps 5 in çalışmalarını yapıyorlar.Sen ps 2 bittimi diyorsun :)

Dostum bence tarih olmak üzere tıpki os one gibi.

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
Ps one demek istedin sanirim ama ben bir yazida okumustum rockstar gamesten bir yetkilinin aciklamasi soyle psp satislari cok iyimis psp ye cikma ihtimali varmis gta v in ve psp ye cikarsa ps2 ye de cikabilirmis ama cok dusuk ihtimal

enterneoll

enterneoll

Üye
ps3 neredeyse bitti ps2 çoktaaan bitti artık devir ps4 devri ama ps3'ün hala gideri var :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
PS3 nasıl bitmek üzere ? Daha PS4 çıkmadı sakin olun gençler.PS3 PS4 oturana kadar PS4'e tercih edilebilir bir konsol olacak.Tıpkı ps2 gibi ps5 zamanlarına anca bitmiş olur.

enterneoll

enterneoll

Üye
PS3 nasıl bitmek üzere ? Daha PS4 çıkmadı sakin olun gençler.PS3 PS4 oturana kadar PS4'e tercih edilebilir bir konsol olacak.Tıpkı ps2 gibi ps5 zamanlarına anca bitmiş olur.

gta V ve birkaç süper oyundan sonra anca pes serisi çıkar ve ben onları oynamıyorum :D

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
Konu Ps2 ama siz ps3 u bitirdiniz

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]

gta V ve birkaç süper oyundan sonra anca pes serisi çıkar ve ben onları oynamıyorum :D

niye dalga geçiyorsunki[/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

niye dalga geçiyorsunki[/QUOTE][/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

niye dalga geçiyorsunki[/QUOTE][/SIZE][/COLOR]

mmzzkk

mmzzkk

Üye
Play Station 2 mi dedi biri ? Müzeye koyulacak adamsın valla.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Play Station 2 mi dedi biri ? Müzeye koyulacak adamsın valla.

niye oyle diyorsunki pes oynamak icin halen cok iyi bir cihaz . acikcasi grafik yerine oynayisi daha iyi olani tercih ederim

enterneoll

enterneoll

Üye
niye oyle diyorsunki pes oynamak icin halen cok iyi bir cihaz . acikcasi grafik yerine oynayisi daha iyi olani tercih ederim

ben futboll oynamıyorum konsolda veya pc'de hoşuma gitmiyor o yüzden bitti diyorum en azından benim için bitti ps2 ama bazen açıp mortal kombat oynuyorum ps2'mden :D

kerem28yuksel

Üye
gta v kaldırırmı diyorsunuzda gta v gta sa nın aynısı sadece biraz harita büyütülmüş ve grafikler var o kadar yani ps2 kaldırır ama biraz grafiklerden kısmak lazım

fatihbulut95

fatihbulut95

Üye
Mümkünse ps3'e geçilmeli :)

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
ps2:aahhhhh ah gencligimi heba ettigim insanlar simdi beni begenmiyor iyimi:(

YUKLEYICI

Üye
Ps2'yi pouler oldugu zamanlardan beri (2 sene once cop oldu) kullanirim ve bence artık uzerine toprak atilmasi gereken bir cihaz en basiti ps 2'de cod 3 var ve bu oyun sadece ps2'ye ozel ama oyle bir devirdeyiz ki artik ps4 ve onun icin de cod 11 (advanced warfare) cikti. Yani kisacasi ps2=Tarihin tozlu sayfalarinda zamaninda cok tutulan bir konsol

Ccihat67

Ccihat67

Üye
vakit geçirmek için bende 1 ay önce ucuz bişey aldım şimdi yatağın altında duruyor bi kere oynadım sadece :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt