ps vita

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus486

yunus486

Üye
    Konu Sahibi
ps vita
arkadaşlar bende psp var ama ps vita almayı düşünüyorum sizce değer mi ve ps vita kırıldı mı

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Vita kırılmadı daha ve uzunca bir süre var kırılması için fakat bazı sürümlerde marketten açıklanan oyunu alarak PSP oyunlarını bedavaya çalıştırabiliyoruz.Bende var Vita ve gayet memnunum ama cihazdan ne istediğine bağlı.Oyunları sana uygun mu neler için kullanacaksın, ne kadar kullanacaksın bunlar önemli.Memnun olmayan kişi sayısıda az değil.Hangi tarz oyunları sevdiğine bağlı olarak 3DS - Vita arasında seçim yapman gerekecek taşınılabilir oyun konsolu alanında :)

yunus486

yunus486

Üye
    Konu Sahibi
Vita kırılmadı daha ve uzunca bir süre var kırılması için fakat bazı sürümlerde marketten açıklanan oyunu alarak PSP oyunlarını bedavaya çalıştırabiliyoruz.Bende var Vita ve gayet memnunum ama cihazdan ne istediğine bağlı.Oyunları sana uygun mu neler için kullanacaksın, ne kadar kullanacaksın bunlar önemli.Memnun olmayan kişi sayısıda az değil.Hangi tarz oyunları sevdiğine bağlı olarak 3DS - Vita arasında seçim yapman gerekecek taşınılabilir oyun konsolu alanında :)

Bende psp var ama artık sıkıldım oyunlar güzel değil felan ps vita almaya karar verdim ama ps vitaya oyun çok yok felan diyorlar yani alsam oyun açısından sıkılır mıyım ve hangi oyunları önerirsiniz

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bende psp var ama artık sıkıldım oyunlar güzel değil felan ps vita almaya karar verdim ama ps vitaya oyun çok yok felan diyorlar yani alsam oyun açısından sıkılır mıyım ve hangi oyunları önerirsiniz

Daha 1. yılındaki bir konsola göre az oyun yok.Yaklaşık 50 tane var ve bu sene bir o kadarı daha tanıtıldı.Bir o kadarda tanıtılmayan oyun olduğuna adım gibi eminim.Bence bu sayı yeterli.Tabi şunuda sormak lazım evinde ev konsolu var mı ? Yoksa PSVita almanı önermem.Ayrıca PSP'deki oyunları beğenmiyorsan PSVita'dakileri de beğenmemen muhtemel çünkü hemen hemen aynı kesime hitap ediyorlar.

Oyun önerisi istersen çok var ama benim beğendiklerimi söyleyeyim sana ;

Ninja Gaiden Sigma Plus 1 ve 2 --2.'si 1 mart'ta çıkacak-- Gravity Rush, NFS Most Wanted, Wipeout 2048, Mortal Kombat, Street Fighter X Tekken, Ultimate Marvel vs Capcom, Playstation All Star Battle Royale, Uncharted:GA, CoD : BOD

Ayrıca bir sürü güzel oyun geliyor.En basitinden eylül gibi Killzone Mercenary çıkıyor.One Piece Pirate Warriors 2, Dead or Alive 5 Plus, Ninja Gaiden Sigma Plus 2 ve daha bir çoğu da cabası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...