ps 3 alıcam 320 gb lik versiyonlar hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tahsin50

tahsin50

Üye
    Konu Sahibi
ps 3 alıcam 320 gb lik versiyonlar hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var
ps3 alıcam 320lik jailbreakli kullanmayı düşünüyorum psp versiyonları hakkında bilgim var fakat ps3 te jailberaklı olunca her versiyonda her oyun oynanmıyormuş sormak istediğim şu yeni oyunlar dahil her oyunu almak için hangi versiyonu almalıyım artıları eksileri nelerder versiyonların jailbreak her versiyona oluyormu bu sorularıma cevap verirseniz sevinirim

----------Eklendi @ 17:27:47 ---------- Yazıldı @ 16:55:40 ----------

bnirde 2.bir soru xbox 360 tada fifa 12 nfs gibi pc nin popüler oyunlarını oynayabliyormuyuz

tahsin50

tahsin50

Üye
    Konu Sahibi
fikir veren olmayacakmı?

ONG_bag

ONG_bag

Üye
arkadaşım benim bilidğim kadarıyla 3.55 fw li kırılabilen en son versiyondu .jb li oynucaksan 3.55 ten sonra çıkan oyunları oynayamassın oynarsın belki ama kasmalar meydana gelir veya hiç açmaz yeni oyun çıkıyor ps3 ama sn oynayamıyorsun hemde konsolda oyun için yapılmış birşeyde saçma jb li oynucam diyorsa xbox360 al sürekli fw çıkıyor ve oyunlarınıda dışardan almazsın evinde indirir yazarsın bir çok kişi artık böyle yapıyor ama bn orjinal oynarım diyorsan ps3 te alabilirsin 2.el oyun satan yerler var 30 veya 50 tl ye rahatlıkla bulabilirsin 2. el param var diyorsan xbox 360 +kinect al süper oluyor :D

tahsin50

tahsin50

Üye
    Konu Sahibi
peki xbox tada fifa12 cal of duty mw3 gibi pc nin popüler oyunları varmı?

ONG_bag

ONG_bag

Üye
Sanırım Xbox360 ı ilk defa duydun merak etme exlucive oyunlar hariç ps3 e çıkan bütün oyunlar xbox360 a da çıkıyor grafik kalitesi olarak bazı yerlerde xbox bazı yerlerde de ps3 üstündür hemen hemen aynıdır ama benim için xbox360 daha iyi bide sen jb li oynucaksın ps3 te yapamassın bunu xbox u al rahat et ben sana yardımcı olurum eğer alırsan

Bu arada xbox 360 ı microsoft yapıyor

tahsin50

tahsin50

Üye
    Konu Sahibi
xbox u daha önce duydum bikaç tanıtım videosu izledim ama hiç oynamadım burda oynayanda yok sadecede 1 mağazada satılıyor ilk defa bu form üzerinden araştırmaya başladım. daha önce ps2im vardı o zmaana göre oyunlar güseldi şimdi ps3 dışında birşey alacağıom için xboxta tereddütlerim var

ONG_bag

ONG_bag

Üye
kardeş hiç tereddütte kalma biraz xbox360 ı araştır bak korsa oynucam diyorsun sorun yaşarsın ps3 te yeni alırsan kıralamıyor sürümünden dolayı benim bildiğim kırılabilen en son versiyon 3.55 fw bundan sonra çıkan oyunlar ya kasıyor yada oynatmıyor sorun çıkartıyor istersen mail adresimi veriyim konuşalım senle gerçekten kararlıysan almakta hata yapmanı istemem ben sana yardımcı olurum oyun konusunda sen sadece oyunu internetten indirceksin ve çift katmanlı dvd ye yazıcaksın bu kadar bir kaç iyi site biliyorum sorun olmaz aradığın her oyun ve daha fazlası xbox360 ps3 daha iyi diyenlere aldırma onlar nasıl birşey olduğunu dahi bilmiyodur belki cihazın ama bulunduğun yerde xbox360 ile ilgilenen yeri geldiğinde korsan oynucaksan eğer fw atabilen veya parça bulabileceğin biryer varsa hiç tereddütte kalma bence yineede en son karar senin orjinal oynucam diyosan ps3 al hem multiplayer oynarsın para vermeden sadece oyuna verirsin parayı biraz zevk alırsın xbox alırsın orjinal alırsın oyunu aylık ücreti var onlıne oynamak için ama hakkını veriyor tabi bu sefer süper bi zevk çıkarırsın

aLp!!

aLp!!

Üye
3.55 CFW versiyonunu kullan.. Fakat yeni çıkan oyunların çoğu daha kırılamadı. Benim bildiğim sadece Fifa 12 , Uncharted 3 , Battlefield 3 , Driver San Francisco oyunları var. Ama bence PS3 alma XBOX daha mantıklı bence biraz daha bekle. Sene sonu yada gelecek seneye PS4 ve XBOX720 çıkacak ama şimdi , hemen almak istiyorum diyorsan bence XBOX360 al daha mantıklı. Çünkü çoğu oyun daha kırılmadı PS3'te. XBOX360 görüntü kalitesi olarak daha iyi. Şu an bilmiyorum ama geçen sene oyunları 10-20 TL'ye vardı Eminönü tarafında. Fifa 12 , Uncharted 3 , Battlefield 3 , Driver San Francisco gibi oyunlar şimdilik sana yetecekse PS3 al.. Ama CD ile oynamak istiyorum , daha iyi görüntü kalitesi istiyorum dersen XBOX360 al derim. Bende PS3 var ama şimdiki aklım olsa XBOX360 alırdım.

Lalaye

Üye
Fakat xbox360 çözünürlük 720p ps3'ün ise 1080p birde jailbreak2 çıktı türkiye'de 200tl isterseniz biraz araştırıp oyun listesini bulabilirsiniz birde bazı oyunları bluray'e yazıp oyananıyormuş

ONG_bag

ONG_bag

Üye
ya arkadaşlar 1080 p oyun yok ya 2 bilemedin 3 tane var biriside metal gear solid 4 dü yanılmıyorsam oyunların hepsi 720 p ile çıkyor ayrıca ben xbox360 ı 1080p de bağlıyorum ama oyunlar 720 ps3 te de aynı konu geçerli 1080 oyun kolay kolay çıkmaz çıkarsada exlucive değil se xbox a da çıkar

mehmetemin90

Üye
Xboxu jailbreak yapınca tekrardan orjinal oyun alıp online oynayabilirmiyim ? teşekkürler :)

aLp!!

aLp!!

Üye
Çözünürlük işi oyuna göre değişiyor.. Bazı oyunlarda PS3 daha iyi , bazı oyunlarda XBOX.. Evet PS3'te Trueblue diye bir sistem var bu sistem 200 TL kadar bir fiyat fakat onda da PES 2012 gibi oyunlar yok mesela. Ayrıca 200 TL'yi verceksin bide oyun parası verceksin.. Bence XBOX360 almalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt