tamam direk program halinde paylaşırım flash etmadan yüklersin
o zamandan paylaşsaydın ya atacan![]()
Çok Sağol Hocam Sabırsızlıkla Bekliyorum Ayrıca Bir Soru Sormak İstiyorum Bu OFW deki C6 Tuş Kilidini Nasıl Kaldırabilirim

Denedim link çalışıyor.Lakin yüklediğim siteye ulaşım sağlamanız için dns ayarlarınızla oynamanız lazım. Neyse sende benim dosya adından yararlanarak yeni bi link bulmuşsun zaten yoksa habire arardınNeyse altarnatif oldu sağolasın..
Gerçekten çok teşekür ederim.Çok aradım ama bulamamıştım.Sayende hemencecik buldum ve yazılıma gömdüm.Çokta güzel çalışıyor.
Ayrıca ev ekranları istenmiş.Dilersen araştırıp buluruz.Fakat telefon bu haliyle mükemmel oldu.Bu arada XM tuşuna bt tuş simgesi konulmuş ama çalışmıyor.ona bir el atarmısın?
mediabar yamasını aktid ettikten sonra telefonu yeniden başlat çalışacaktır ozaman.öncelikle çalışman çok güzel görünüyor. Emeğin için teşekkür ederim. Bunu telefonuma ileriki bir zamanda yüklemeyi düşünüyorum. Usb kablosunu kaybettim. Senden ufak bir ricam var. Kullandığın deri tema çok güzel duruyor. Onun linkinide verirmisin? Bari temayı indiriym.

Uda ve Core linki ölü yenilersen indirip deneyeceğim..teşekkürler

Hocam İlgin Ve Yardımların İçin Çok Teşekkür Ederim Sayende 5800'ı Tekrar Sever Oldum Senden Bir Ricam Daha Olacak Bu Linkte
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ana Ekrandaki Saati Ve Tercihleri Kaldırabilmemiz İçin Bir Proğram Vermiş Talep Olursa
Yazılıma Gömebilirsin Ben Yaptım Gerçekten Çok Güzel Oluyor
----------Eklendi @ 14:32:07 ---------- Yazıldı @ 13:37:56 ----------
Hocam Ayrıca Batarya Ve Şebeke ikonunu Yan Çevirmeyi Biliyorsan Bi Zahmet Söyleyiverirsen Çok İyi Olur Böylece Saat Ve Tercihleri Ekrandan Kaldırıp İkonlarıda Yan Çevirince Çok Güzel Ve Saade Bir Ev Ekranına Sahip Oluruz K Bence En Güzel Saade Olması İhmal Etmezde İlgilenirsen Memmun Olrum
Yan çevrilmiş bir yazılım yüklemiştim daha önce bataryanın falan. Hiç sevmedim bu yüzden öğrenmedim nasıl yapılacağını. Bu konuda yardımcı olamadığım için üzgünüm.1.ikonların bazıarı cakılı ikon tema yükleyince degişmiyor
2.c5-03 tuşkilidi olsa süperdi ama önemli degil okadar
3.ev kranına bir kac ekeme yapsan iyi olurdu parmak kullanım vs ..
4. harita ikonu belle n8 ikonlarının yanında güzel durmuyor ama hic önemli degil
süper olmuş ama 1 .düzelt mutlaka kolay gelsin şimdiden![]()
en stabil harita o bendeki o yüzden iconuyla uğraşmadım fazla

Mümkünse dosyaları farklı siteye upload eder misiniz? Çalışmıyor linkler.
düzeltiyorum linkleri.duvar kağıdını paylaşabilirmisin kartlı olanı?

semih kardeş ya senden bir ricam olsa özel bi ofw yapabilirmisin bana çok birşey istemiyorum sadece mesajlar senin burdaki gibi olsun ifadeler olsun birde fotoğraflar cfw dekiler gibi olsun yani orjinalindeki biraz kasıyo gibi sevmiyorum yanibunlar olursa sevinirim yapabilirsen yani
![]()

ilk kez telime fw yükledim ve ofw yükledim. şimdilik güzel gibi. tek yapamadığım tele hard format atmak. nedense ofw den sonra hard format atamıyorum. sebebi var mıdır?
karikaturizma kardeşim sadece parmak kullanımını uplooada edermisin keşke hiç çıkarmasaydın neyse upload edersin inş.