Çalışmaların için teşekkürler kardeş.
Benim de telefonda ofw yüklü bir sene öncesinin felan.
Bu çalışmayı da denemek isterim.
Yalınız; radyo dinliyorum bazen. Radyoda kanal geçişlerinde telefon donuyor.
Üstte bir arkadaş da bahsetmiş.
Bu yazılımı deneyen arkadaşlara sormak isterim,
radyoyu deneyeniniz oldumu? Donma yapıyormu?
Bir deneyip cevap yazarsanız sevinirim.
Çalışmaların için teşekkürler kardeş.
Benim de telefonda ofw yüklü bir sene öncesinin felan.
Bu çalışmayı da denemek isterim.
Yalınız; radyo dinliyorum bazen. Radyoda kanal geçişlerinde telefon donuyor.
Üstte bir arkadaş da bahsetmiş.
Bu yazılımı deneyen arkadaşlara sormak isterim,
radyoyu deneyeniniz oldumu? Donma yapıyormu?
Bir deneyip cevap yazarsanız sevinirim.
bu zamana çok cfw yükledim ama her cfw den sonra ( en uzunu 1 haftadır ) tekrar ProXpress (ofw mod) versiyonlarından birini yükledim... şu anda ProXpress Lite yüklü. Cfw mod için harcadıkları zamanın bir kısmını ofw mod hazırlamak için harcasalar keşke...
Bu arada şu radyo dinlerken radyo donma sorununa çözüm bulunabilse on numara olur... Rds siz radyo mümkün değilmi?
Hocam orjinal radyo programını bilmemde ben 5800 ımda betterradio diye bi program var onu kullanıyorum RDS felan yok ama donmayada denk gelmedim şimdiye kadar..
Hocam orjinal radyo programını bilmemde ben 5800 ımda betterradio diye bi program var onu kullanıyorum RDS felan yok ama donmayada denk gelmedim şimdiye kadar..
S.a.bdugeryazılımı kullanıyorum QT kuramıyorum siz bu yazılıma kurulabilen bir QT bulup link ile paylaşmışsınız lakin link vefat etmiş.Tekrar paylaşabilir misiniz ya da cadde66_1105@hotmail.com adresine mail atabilir misiniz?
hersey cok guzelde, gpste problem var, 4,5 dk beklememe ragmen hic uydu bulamadi, bundan once cfw kullaniyordum 10snyede uydu buluyordu ama sizinkinde gps sanki calismiyor hic???