Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Prototype yardım !!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeRDR
Üye
Konu Sahibi
Prototype yardım !!!
bilgisayarımda windows 7 64 bit yüklü 4gb ram 1gb harici ekran kartı var ama prototype oynuyamıyorum oyundayken bilgisayar kendini kapatıyo bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
punqermojo
Üye
bnde çok istedim bu oyunu oynuyim ama olmadı bnm laptop kaldırmadı
SiMoNeee
Üye
prototype sadece windows xp ve vista'da çalışıyor.çünkü aynısı banada oldu
ts2000
Üye
benim pc 3gb ram 768mb ekranlatı ve 3ghz işlemcili hiç kasmadan oynuyorum bu oyunu
Silinen Üye 623746
Kapalı Hesap
Xp Ya da Vista ultimate yap bilgisayarını windows 7 açmıyor
GünGöRenEnD
Üye
benim pc de windows 7 ama çözünürlüğü en yüksek yapıyorum açıyor, belkide directx 10 felan isiyor onlar eksik olabilir :S
Salihyet
Üye
problem oyunun kendisinden kaynaklanıyor, 512 kart ile de aynı verimi aldım ben arkadaşın bilgisayarında..
1. Arkadaşım yanlış bilgi vermeyelım bızzat Wındows 7 64 bıt Ultımatede oyun fıstık gibi çalışıyor (DENENDI)
2.Sistem Ozellıklerım şu Amd Athlon 64X2 5200 Dual core 4Gb 800 Mhz Ram (2Gb Dada cok rahat calısıyor) Ekran Kartı Ati HD 4650 1gb 256bıt (PSU 500 WATT)
3.Sizin pc reset atıyor demişsiniz lap top ise atablır laptoplar bu tur oyunlara malumkı masaustu gibi fazla gelemezler ama yınede yardımcı olablırım daha yakından
SeRDR
Üye
Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler artık service packin çıkmasını bekleyeceğiz
wildtiger223
Üye
bende win 7 ultimate 64 bit yüklü
ram 6 gb
ekran kartı nvidia gt 550m 2 gb harici
her şey süper ama bende açmıyor
arkadasta win 7 ultimate 32 bit
ekran kartı 1 gb 3. sınıf bi kart