Protesto Edelim....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ocu77

ocu77

Üye
    Konu Sahibi
Protesto Edelim....
Malumunuz cep telefonu piyasası iyice kızıştı..Yeni modeller çıkıyor vede bunların fiyatları el yakıyor.Nerdeyse 2000 ytl ye varan modeller var..Bu kadar yüksek bir fiyat politikası bence gereksiz..Bu modelleri pazarlayan markalar dünya devi markalar..Fiyatları daha da ucuzlatıp daha geniş bir kullancı kitlesine yayılacaklarına durum tam tersi..Ne olursa olsun kullandığı teknoloji ne kadar ileri olursa olsun bu modeller Türkiye dede satılıyorsa insaflı bir fiyat politikası ile kullanıcılarının yanında olmaları gerekirdi...Ben protestomu şu sözcüklerle dile getiriyorum..Dileyen istediği özlü sözlerle protestosunu yapabilir...

"telefon alıyoruz kardeşim tek taş değil!!!"

mahirmete

mahirmete

Üye
biz korkak bir milletiz özgür. unutma!

padme

padme

Üye
Aslinda haklisin ,telefonlar neredeyse bir laptop fiyatina.Ama bu is daha cok buyuk firmalarin degil,turkiye'ye girerkenki vergilerden falan kaynaklaniyor.Uzak dogu'da bunlarin fiyatlari komik denecek kadar dusuk olabiliyor.Ayrica avrupa'da hat karsiligi bedava veya cuzi fiyatlarada verildigi oluyor telefonlarin.Keske turkiye'de de buna bir cozum getirebilseler.Dedigin gibi tek tas degil tel. istiyoruz

yitik savaşçı

Üye
Susma; sustukça; <span style="color:#990000">Ankesörlü Telefon</span> sırası sana da gelecek&#33;

perfectlover

Üye
Protesto etmenin en güzel yolu satın almamak. Arçelik telefon üretmişti, ne oldu? Ellerinde patladı. 35 milyon Türk cep telefonu kullanıyorsa, ben üretici olsam ben de bu fiyatlardan satarım. Nasılsa satılıyor? Birileri mutlaka alacak.

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
buna gerek yok en guzel protesto şekli bole pahalı telefonları almamak...ve bu şekilde piyasa birazdaha sakinleşir viyatlar düşer

denizyalcin

denizyalcin

Üye
biz almazsak eşşek gibi düşürecekler...

hagenuh

Üye
arkadaslar bence oaly dstributor firmanin burada ki satis fiati degil cihaz ulkeye grip son kullaniciya kadar gelene kadar eklenen ıvır zıvır vergi ve faso fisolar .eh durum boyle olunca gelde devleti protesto et bakalım nası olacak bu iş

BOSCH

BOSCH

Üye
çok fazla fiyat biçiyorlar
amaçları zenginlerden orta düzey seviyeye yavaşça inmek
zenginden her fiyatı kopartabiliyorlar
ne koparttıkları kar oluyor
sonra orta düzeye iniyorlar (5-6 ay sonra)
yapacak tek şey
zengin değilsek beklemek
ben N70 i almak için tam 5 aydan fazla bekledim

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
mahirmete' Alıntı:
biz korkak bir milletiz özgür. unutma!

korkak bi millet olduğumuz konusuna katılamıycam saçma olur. Üşengeç , ağır diyebiliriz

Haberci

Haberci

Üye
Evet buna korkak millet demiyelim de bu konularda çok duyarsız "bana dokunmayan bin yıl yaşasın" zihniyeti hakim olduğundan ve serbest piyasa rekabeti oluştuğundan her telefonun alıcısı olduğu gibi o laptop kadar pahalı olan telefonları da almak kimileri için karizma! olduğu düşüncesiyle sanırım bunun önüne geçmek te imkansız gibi görünüyor.Bizler hem protesto eder hem de gider gücümüzün yettiği en pahalı ürünü almaktan da geri kalmayız.Kendimize bi bakalım bunun somut örneğini göreceğiz.Bizler 500-1000 ytl arası cihazlar kullanırken bizlerin kullandığı cihazlara gıpta edip çok daha ucuz telefonlar kullanan insanlar olduğunu unutmayalım.Kısacası arz talep meselesi.Teşekkürler...

akrepkral

akrepkral

Üye
bence burada gümrük vergisi de önemli örneğin spot mallar ucuz ama iş garantili yani gümrükten geçiyorsa pahalı oluyor bence gümrük vergilerinin düşmesi gerek pahalı olmasında büyük bir etken de budur...

gunaydins

gunaydins

Üye
..::Riddick::..' Alıntı:
korkak bi millet olduğumuz konusuna katılamıycam saçma olur. Üşengeç , ağır diyebiliriz

aynen:good:

face1tr

Üye
iyide telefonların dünya genelinde fiyatları artmıyorki, a telefonu 6 ay önce 300 dolarsa gene 300 dolar. döviz artınca otomatikman fiyatlar tl cinsinden artıyor. sorun türkiyeyle alakalı. telefon firmalarına isyan gibi bi msj yansıtılmış..

Exalans

Exalans

Üye
dünya bi para verip alıyoruz 2 ay geçmiyo % 50 ye yakın değer kaybediyo tam manasıyla zarardan başka bişey değil aslında millet olarak ucuza yönelimki fiyatlar düşsün örneğin ucuz olduğu için telsime yöneldik bak hepsi fiyatları çekti aynı telefonlar içinde yapabiliriz birazda lüxü değil cebimizi ve ekonomiyi düşünelim

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Dolar 1.71 olmuş hangi protestodan bahsediyorsunuz.! Hala ekonomide sorun yok diyorlar desinler bakalım nereye kadar devam edecekler merak ediyorum.!

Böyle devam ederse ekonomi bu fiyatlarıda arayacaksınız.!

BOSCH

BOSCH

Üye
van_hoijdonk' Alıntı:
Dolar 1.71 olmuş hangi protestodan bahsediyorsunuz.! Hala ekonomide sorun yok diyorlar desinler bakalım nereye kadar devam edecekler merak ediyorum.!

Böyle devam ederse ekonomi bu fiyatlarıda arayacaksınız.!
doğru
ekonomi gidişatı iyi değil

((( Birdse şu da var mesela satıcı telefonu 300 dolardan alıyor ytl karşılığı
390 ytl olsun (dolar 1300 iken) ve 330 dolardan satsın 429 ytl yapıyor. Şimdi dolar fırladı 1600 oldu diyelim. yine 429 ytl ye satacak şekilde telefonun dolar fiyatını ayarlayabilir, ama ayarlamıyorlar, fırsat bu fırsat acayip kazık atıyoruz millete ohh diye bayram ediyorlar. Hele hele Teknosa felaket kazıkçı. Her yerde N70 900 ytl iken teknosada 1090 ytl idi (dolar ilk fırladığında) )))
Ayrıca rekabeti korumacılar nerde 3 dükkandan mutlaka biri aşırı fiyatla milleti kazıklıyor, ama ses seda çıkmıyor
yazık bu milleti bu hale sokarken ses çıkartmayan bu millete yazık ...:bilmem:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Fırsat bu fırsat dediğinden değil. Adam o malı eski kurdna dolara satsa yerine yeni malı nasıl koyacak?

BOSCH

BOSCH

Üye
van_hoijdonk' Alıntı:
Fırsat bu fırsat dediğinden değil. Adam o malı eski kurdna dolara satsa yerine yeni malı nasıl koyacak?
ben onu düşünmemiştim :ah:

ocu77

ocu77

Üye
    Konu Sahibi
tamam abi o zaman hiçbirşey yapmayalım oturalım vah benim dertli başım kör talihim diyelim...Arjantinde sırf öğrencilerin haftalarca süren protestolarına karşılık meclis geri adım atabiliyor ama bizde durum bu işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt