Prostat Için 8 Süper Öneri

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Prostat Için 8 Süper Öneri
Prostat İçin 8 Süper Öneri




Kalp için iyi bir diyet de bir Asya ya da iyi yağlar ile kırmızı et ve gıdalar yeme kolay meyve ve sebzeler çok, gibi yeme bir Akdeniz yaklaşım anlamına gelir prostat, için iyidir. Sizin prostat sağlığı altında en yararlı gıdaların bazı kontrol korumak için.



Brezilya Cevizi


fındık tüm farklı ki, bu Güney Amerika'nın yerlileri prostat sağlığı için önemli olan selenyum zengin bir kaynağıdır. Aslında, Brezilya cevizi sadece bir ons 10 kadar kat selenyum için RDA içerebilir. Araştırmalar selenyum alımı prostat kanseri riskinin azalması ile ilişkili olduğunu göstermiştir. Brezilya cevizi da çinko çok iyi bir kaynak, sağlıklı bir prostat korunmasında önemli bir rol oynar bir kez daha maden bulunmaktadır. Bu fındık yüksek doymuş yağ içeriği haftada sadece birkaç gram için tüketiminizi sınırlayarak önerir, ancak bu prostat sağlığı için ihtiyaç vardır selenyum, gelince böyle bir süper yiyecek olarak.



Brokoli


Bu bitkisel besinler sulforaphane ve indol yüksek miktarda, ikisine birden sahip olan antikanser özellikleri içerir. Yayınlanmış bir brokoli doğal olarak indol karbinol, prostat kanseri hücrelerinin büyümesini bastırılır ve prostat spesifik antijen üretimi fosfodiesterazı çalışma. Araştırmacılar haftada bir kereden fazla brokoli yeme yüzde 40 oranında evre III ve IV prostat kanserine yakalanma olasılığını azalttığını bulundu. Bitkisel beş dakikadan daha uzun bir süre pişirilir ise, kendi anti-kanser özellikler kaybolur. Pişirme parçalar halinde çiçeği kesip yaklaşık 5 dakika bekletin önce. Bu ısı işlemi oluşmasına neden olan enzim denatüre çünkü kanseri önlemede elemanları, pişirmeden önce oluşturmak için olanak sağlar. Brokoli sağlıklı değerini artırmak için, sızma zeytinyağı, taze sarımsak ve kırmızı biber ekleyin.




Yeşil Çay


yeşil çay güçleri, bazı virüs ve bakterileri yok bağışıklık ve mücadele prostat kanseri artırmak için gösterilmiştir kateşinler adı verilen antioksidan bileşikler, atfedilen. Araştırma yeşil çay polifenoller önemli prostat kanseri için biyolojik düzeyleri daha düşük olduğunu göstermiştir. Yeşil çay kateşinler da prostat kanserine yakalanma riski yüksek uyarı olan, ön kanserli prostat lezyonlar erkekler yardımcı olabilir. Çalışmalar yeşil çay en az 3 bardak bir gün içki erkeklerde prostat kanseri riskinin azalması olduğunu göstermektedir. Uzmanlar, yeşil çay bileşiklerinin prostat kanseri başlatmada bir rolü olan bir enzim etkinliğine müdahale olduğunu bulduk. Bu bileşikler aynı zamanda prostat kanseri hücrelerini yok etmek için ister. Kateşinler aksi kanser büyümesini tetikleyebilir hasarlı DNA tamir için yardımcı olur.



Mantar


Asya mantar lentinan, antikanser özellikleri göstermiştir ß glukan bir tür içerir. Asya mantar da ergothioneine adlı güçlü bir antioksidan içerir. Onun forte prostat da dahil olmak üzere, vücutta hücreleri korumak için güçlü antioksidan etkisi uygulamakla olduğunu. Bir araştırma son ergothioneine toksinler ve diğer maddeler ile bağlantılı hasar hücreleri koruma sağladığı bulunmuştur.



Nar


Özellikle, nar antioksidan ve prostat sağlığı teşvik özellikle yararlı bir Phytonutrient adlandırılan ellagitannin bakımından zengindir. Araştırmalar nar özleri prostat kanseri hücrelerinin üretimini yavaşlatır ve kendilerini yok etmek için hücreleri isteyebilirsiniz olduğunu göstermektedir. Diğer araştırmalarda, Ellagitannins bunlar besleyici prostat tümörleri için yeni kan damarlarının-f önemli büyümesini engelleyebilir göstermiştir. Nar kendisini yemek için bir sorun olmasına rağmen, nar suyu popüler bir seçenek olarak kolayca kullanılabilir.



Kabak Çekirdeği



Kabak çekirdeği özellikle prostat hipertrofisi selim olanlar için, prostat için bazı özel sağlık yararları sunar. Kabak çekirdeği 'petrol prostat hücrelerinin çoğalması tetiklemesini hormonları önlemeye yardımcı olur. Bu yağ aynı zamanda karotenoidler ve omega yağ asitleri içerir. Çalışmalar diyet karotenoid düzeyi yüksek olan erkeklerin prostat büyümesi riskinin azalması olduğunu göstermektedir. Kabak çekirdeği bulunan bir diğer besin de prostat sağlığı ile ilişkili çinko vardır. Yeni yapılan bir çalışmada çinko prostat kanseri gelişimine karşı korur göstermektedir.



Somon


Omega yağ asitleri prostat sağlığı ve bu yağ asitleri almak için besleyici bir şekilde somon ile desteklenmesi için önemli bir besin olan. Çalışmalar bulduk omega-3 prostat tümörü ve zaten sorunu var erkeklerde ilerleme balık yavaş gelişiminde yağ asitleri. Araştırma sonuçları bu genetik olarak yatkın olsa bile en az haftada bir kez somon yemek ilerlemiş prostat kanserine yakalanma riski azaltabilir bildirdi. Somon ile ilgili bir soru çiftlik veya vahşi balık satın almak için olup olmadığıdır. Araştırma vahşi somon sağlıklı bir seçim olduğunu göstermektedir.



Domates


Domates likopen kaynağıdır. Bu prostat sağlığı geliştirmek özelliklere sahip olduğu çalışmalarda kendini kanıtlamış güçlü bir antioksidandır. Bunlar işlendiğinde Domates 'antioksidant kuvveti artar. Bu nedenle salça, çorba, sos veya meyve suyu taze olanları yapmak daha prostat için daha fazla antioksidan koruma sağlar. Birçok çalışmaların sonuçları işlenmiş domates ürünleri gerçekten prostat sağlığı geliştirmek olduğunu göstermektedir. Araştırmacılar domates ürün her gün sadece bir porsiyon prostat kanseri için hazırlıyor DNA hasarı karşı koruyabilirsiniz söylüyorlar. Domates aynı zamanda benign prostat hipertrofisi yönetmek için faydalıdır.

 


BLooD_ReG

BLooD_ReG

Üye
Bilgi için teşekküler
 


Üst Alt