LeaD3R Üye metalci melek' Alıntı: 5800 da denene bilecek tek yöntem hai c2z e2z yamaları filan var ya onlar gibi e2d yaması tarzı bişey yapılabilir Genişletmek için tıkla ... Espri yapma git çay yap
metalci melek' Alıntı: 5800 da denene bilecek tek yöntem hai c2z e2z yamaları filan var ya onlar gibi e2d yaması tarzı bişey yapılabilir Genişletmek için tıkla ... Espri yapma git çay yap
abcderhan Üye metalci melek' Alıntı: sen denedin bize soruyon Genişletmek için tıkla ... Usta sizsiniz ondan sormuştum
metalci melek' Alıntı: sen denedin bize soruyon Genişletmek için tıkla ... Usta sizsiniz ondan sormuştum
LeaD3R Üye abcderhan' Alıntı: Usta sizsiniz ondan sormuştum Genişletmek için tıkla ... Orasını sen bilcen Açcan ram yiyen uygulamaları hafıza dolu dicek mi diye bakcan Ama ram falan yanar ben bilmem
abcderhan' Alıntı: Usta sizsiniz ondan sormuştum Genişletmek için tıkla ... Orasını sen bilcen Açcan ram yiyen uygulamaları hafıza dolu dicek mi diye bakcan Ama ram falan yanar ben bilmem
abcderhan Üye LeaD3R' Alıntı: Orasını sen bilcen Açcan ram yiyen uygulamaları hafıza dolu dicek mi diye bakcan Ama ram falan yanar ben bilmem Genişletmek için tıkla ... bütün uygulamalarımı açtım ram i zorladım ram azaldıkça sadece uygulamaları kapatıyo hafıza dolu demiyor ben pek anlamadım ama herşey için teşekkürler
LeaD3R' Alıntı: Orasını sen bilcen Açcan ram yiyen uygulamaları hafıza dolu dicek mi diye bakcan Ama ram falan yanar ben bilmem Genişletmek için tıkla ... bütün uygulamalarımı açtım ram i zorladım ram azaldıkça sadece uygulamaları kapatıyo hafıza dolu demiyor ben pek anlamadım ama herşey için teşekkürler
LeaD3R Üye bende de olmadı bu lanet şey telefon "hafıza dolu bizimoğlan ııcık uygulama kapa bakaaan" diyo
HakanSeven12 Üye LeaD3R' Alıntı: bende de olmadı bu lanet şey telefon "hafıza dolu bizimoğlan ııcık uygulama kapa bakaaan" diyo Genişletmek için tıkla ... keşanl galiba senin telefon
LeaD3R' Alıntı: bende de olmadı bu lanet şey telefon "hafıza dolu bizimoğlan ııcık uygulama kapa bakaaan" diyo Genişletmek için tıkla ... keşanl galiba senin telefon
LeaD3R Üye metalci melek' Alıntı: keşanl galiba senin telefon Genişletmek için tıkla ... Yok yaa bizim köyden
abcderhan Üye metalci melek' Alıntı: olmamış demekki işe yaramamış Genişletmek için tıkla ... zaten eveli gün hafıza dolu hatasını aldığımı unutmuşum pardon
metalci melek' Alıntı: olmamış demekki işe yaramamış Genişletmek için tıkla ... zaten eveli gün hafıza dolu hatasını aldığımı unutmuşum pardon
HakanSeven12 Üye abcderhan' Alıntı: zaten eveli gün hafıza dolu hatasını aldığımı unutmuşum pardon Genişletmek için tıkla ... .
abcderhan' Alıntı: zaten eveli gün hafıza dolu hatasını aldığımı unutmuşum pardon Genişletmek için tıkla ... .
Neisseria.Ps Üye Telefonum c5-03. H. kartı 16 gb. Telefon hackli fakat orjinal sürüm(fertile ceres vb. yok) .Rofs2 gibi dosyalar var galiba,kurulabilir mi?
Telefonum c5-03. H. kartı 16 gb. Telefon hackli fakat orjinal sürüm(fertile ceres vb. yok) .Rofs2 gibi dosyalar var galiba,kurulabilir mi?
HakanSeven12 Üye SoquKuwwet' Alıntı: Telefonum c5-03. H. kartı 16 gb. Telefon hackli fakat orjinal sürüm(fertile ceres vb. yok) .Rofs2 gibi dosyalar var galiba,kurulabilir mi? Genişletmek için tıkla ... flash atman gerekir
SoquKuwwet' Alıntı: Telefonum c5-03. H. kartı 16 gb. Telefon hackli fakat orjinal sürüm(fertile ceres vb. yok) .Rofs2 gibi dosyalar var galiba,kurulabilir mi? Genişletmek için tıkla ... flash atman gerekir