madness style 1'i yükledim ekran kapkara oldu telefon zor açıldı hard format atıyordum az daha zar zor açıldı en sonunda telefon format atılmış gibi oldu ekranlar ilk günkü gibi oldu format atılmış gibi bütün ayarlarım bozulmuş![]()

sonra uygulamlardan ana ekran düzünleyici kaldirdim kaldrim tel kendiine reset tip tekrar fortmat attiktan sonraki gibi ekranlar geldi... Nden sorun veriyor bir bilgin,z varmi????
Yukkledim teldeki ekranlarin hepsi silindi. 1 ekran kaldi yani olmadisonra uygulamlardan ana ekran düzünleyici kaldirdim kaldrim tel kendiine reset tip tekrar fortmat attiktan sonraki gibi ekranlar geldi... Nden sorun veriyor bir bilgin,z varmi????
---------- Eklendi @ 14:20:33 ---------- Yazıldı @ 14:19:24 ----------
EMEĞİNİNİZ İÇİN ÇOOOK![]()
megoo sitili indirdim saat aynı renkte batarya aynı renkte
Çoğu Cfw'de mevcut renkli batarya
---------- Eklendi @ 18:53:36 ---------- Yazıldı @ 18:51:59 ----------
V2 ne zaman geliyo Madness?
N8 test gerekirse çok pis test ederim Madness![]()
N8 bende var ama bug testleri için gerekebilir. Asıl bana Nokia C6-01, Nokia C7-00, Nokia E7-00, Nokia E6, Nokia X7, Nokia 500, Nokia 603, Nokia 700, Nokia 701 lazım.
Bence lazım olunca konu aç başka türlü bulunmaz 
Çok şey istedin MadnessBence lazım olunca konu aç başka türlü bulunmaz
![]()
Test için açacağım zaten. Upload sorun ama :S

Evet o biraz sıkıntılı :S Bence testerlara mesajla at sonra bilmeyen adam yükler bug çıkar falan başın ağrır sonra![]()
N8'e paralel olarak geliştirildiği için pek sorun çıkmaz bence. Bu arada Core-Rofs2-Rofs3-Uda düzenlemesi bitti N8'in
N8'e paralel olarak geliştirildiği için pek sorun çıkmaz bence. Bu arada Core-Rofs2-Rofs3-Uda düzenlemesi bitti N8'in
---------- Eklendi @ 19:53:12 ---------- Yazıldı @ 19:52:16 ----------
Modlamaları kaldı. O da tüm telefonlar için olacağı için hepsini düzenledikten sonra yapılacak.

Modsuz halini test edebilirim Madness biliyosun 2 aydır senden Cfw bekliyorum![]()
efekt dosyalarını silmişim tekrar içine attım. Modsuz hali orjinal gibi sadece maps store falan yok.şu klavyede parmağımızı kaldırmadan yazı yazabileceğimiz bir şey yapılabilir mi ?
efekt dosyalarını silmişim tekrar içine attım. Modsuz hali orjinal gibi sadece maps store falan yok.
---------- Eklendi @ 20:03:48 ---------- Yazıldı @ 20:03:29 ----------
swype var.
---------- Eklendi @ 20:06:41 ---------- Yazıldı @ 20:03:48 ----------
Altyapıda UK Belle V6 kullandım. Türkçe'ye çevirdim. Ek widgetlar falan kaldı tek.

N8 bende var ama bug testleri için gerekebilir. Asıl bana Nokia C6-01, Nokia C7-00, Nokia E7-00, Nokia E6, Nokia X7, Nokia 500, Nokia 603, Nokia 700, Nokia 701 lazım.