[Proje] Belle'yi baştan tasarlıyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
tasarımlar iyi gidiyor beyler emeğinize sağlık

larten123

larten123

Üye
madness style 1'i yükledim ekran kapkara oldu telefon zor açıldı hard format atıyordum az daha zar zor açıldı en sonunda telefon format atılmış gibi oldu ekranlar ilk günkü gibi oldu format atılmış gibi bütün ayarlarım bozulmuş :s

aynısı bana da olmuştu uygulama yonetıcısınden ana ekran duzenleyıcısını kldır default icondu glba teli tkrar bslt işlem tmmdır :oke:

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
Yukkledim teldeki ekranlarin hepsi silindi. 1 ekran kaldi yani olmadi :( sonra uygulamlardan ana ekran düzünleyici kaldirdim kaldrim tel kendiine reset tip tekrar fortmat attiktan sonraki gibi ekranlar geldi... Nden sorun veriyor bir bilgin,z varmi????

---------- Eklendi @ 14:20:33 ---------- Yazıldı @ 14:19:24 ----------

EMEĞİNİNİZ İÇİN ÇOOOK :tşk:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Yukkledim teldeki ekranlarin hepsi silindi. 1 ekran kaldi yani olmadi :( sonra uygulamlardan ana ekran düzünleyici kaldirdim kaldrim tel kendiine reset tip tekrar fortmat attiktan sonraki gibi ekranlar geldi... Nden sorun veriyor bir bilgin,z varmi????

---------- Eklendi @ 14:20:33 ---------- Yazıldı @ 14:19:24 ----------

EMEĞİNİNİZ İÇİN ÇOOOK :tşk:

onları yükledikten sonra teli kapatıp açsaydın keşke

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Çoğu Cfw'de mevcut renkli batarya :)

---------- Eklendi @ 18:53:36 ---------- Yazıldı @ 18:51:59 ----------

V2 ne zaman geliyo Madness?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Çoğu Cfw'de mevcut renkli batarya :)

---------- Eklendi @ 18:53:36 ---------- Yazıldı @ 18:51:59 ----------

V2 ne zaman geliyo Madness?

V2 değil tüm telefonlar için bir projem var. N8 dosyaları hazır modlama yapılacak diğer telefonlar için de hazırlanınca.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
N8 test gerekirse çok pis test ederim Madness :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
N8 test gerekirse çok pis test ederim Madness :D

N8 bende var ama bug testleri için gerekebilir. Asıl bana Nokia C6-01, Nokia C7-00, Nokia E7-00, Nokia E6, Nokia X7, Nokia 500, Nokia 603, Nokia 700, Nokia 701 lazım.

• Beğen
Tepkiler: aleranol
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

N8 bende var ama bug testleri için gerekebilir. Asıl bana Nokia C6-01, Nokia C7-00, Nokia E7-00, Nokia E6, Nokia X7, Nokia 500, Nokia 603, Nokia 700, Nokia 701 lazım.

Çok şey istedin Madness :D Bence lazım olunca konu aç başka türlü bulunmaz :D

theposies

theposies

Üye
c6-01 i test edebilirim madness

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

Evet o biraz sıkıntılı :S Bence testerlara mesajla at sonra bilmeyen adam yükler bug çıkar falan başın ağrır sonra :D

:D N8'e paralel olarak geliştirildiği için pek sorun çıkmaz bence. Bu arada Core-Rofs2-Rofs3-Uda düzenlemesi bitti N8'in

---------- Eklendi @ 19:53:12 ---------- Yazıldı @ 19:52:16 ----------

Modlamaları kaldı. O da tüm telefonlar için olacağı için hepsini düzenledikten sonra yapılacak.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

:D N8'e paralel olarak geliştirildiği için pek sorun çıkmaz bence. Bu arada Core-Rofs2-Rofs3-Uda düzenlemesi bitti N8'in

---------- Eklendi @ 19:53:12 ---------- Yazıldı @ 19:52:16 ----------

Modlamaları kaldı. O da tüm telefonlar için olacağı için hepsini düzenledikten sonra yapılacak.

Modsuz halini test edebilirim Madness biliyosun 2 aydır senden Cfw bekliyorum :D

ismini

Üye
şu klavyede parmağımızı kaldırmadan yazı yazabileceğimiz bir şey yapılabilir mi ?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

Modsuz halini test edebilirim Madness biliyosun 2 aydır senden Cfw bekliyorum :D

:D efekt dosyalarını silmişim tekrar içine attım. Modsuz hali orjinal gibi sadece maps store falan yok.

---------- Eklendi @ 20:03:48 ---------- Yazıldı @ 20:03:29 ----------

şu klavyede parmağımızı kaldırmadan yazı yazabileceğimiz bir şey yapılabilir mi ?

swype var.

---------- Eklendi @ 20:06:41 ---------- Yazıldı @ 20:03:48 ----------

Altyapıda UK Belle V6 kullandım. Türkçe'ye çevirdim. Ek widgetlar falan kaldı tek.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

:D efekt dosyalarını silmişim tekrar içine attım. Modsuz hali orjinal gibi sadece maps store falan yok.

---------- Eklendi @ 20:03:48 ---------- Yazıldı @ 20:03:29 ----------

swype var.

---------- Eklendi @ 20:06:41 ---------- Yazıldı @ 20:03:48 ----------

Altyapıda UK Belle V6 kullandım. Türkçe'ye çevirdim. Ek widgetlar falan kaldı tek.

Beklemedeyiz Madness :D

aleranol

aleranol

Üye

eğer dead phone a gerek olmayacak iyi cfw yaptıysan ben c7 yi kesinlikle test ederim. Zaten sıkılmıştım bana da ekşın gerekli. Garantiden çıkmasında flaş mılaş hepsini denerim evelallah.

---------- Eklendi @ 21:52:06 ---------- Yazıldı @ 21:50:23 ----------

ya şimdi bidaha düşündüm de ben telefonumun heryerini altüst etmek istiyom ne varsa yaparım dead phone falan önemli değil nasılsa yazın ya satıp one x alıcam ya da satmayıp sizlere deneklik edicem :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye

ben c6-01 kullanıyorum sizi bekliyorum ustalar

---------- Eklendi @ 23:48:57 ---------- Yazıldı @ 23:43:08 ----------

ama ben flas atmyı bilmiyorum nasıl oluyorsa ama modları denerim

Üst Alt