[Proje] Belle'yi baştan tasarlıyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
Eeeeeen büyük sorun ! Yaw Allah rızası için ekrana hareketli resim koyabilelim yaw. Androidde gördü su var dokununcz dalgalanıyo. Dünya var 3d daha neler neler. Symbianda neden yok hareketli? Bunu yaparsanız çok süper olacak.

slant1111

slant1111

Üye
evet ana ekrana gif koyulablmeli artık.sağ veya sol tarafa da sidebar ekleneblse çok iyi olur

cukuleaks

Üye
gif klasik artık. Onu koysalar yetmez. Başka bir sistem bahsettiğim. Dokunduğunda su dalgalanması felan...

dekor67

dekor67

Üye
benım de tek ıstedgm klawye menderes kardes sygic aura 3d klawyesını koy seni bulup ellerını operim walla

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şimdiden elinize sağlık bileğinize kuvvet diyelim :)

Castiel91

Üye
ya herşeyden önce.. s^3 telefonlar animasyonlar sırasında kasıyor. ve animasyonlardan 30 fps+ alındığını zannetmiyorum hissediliyor. Belle baştan yazılacaksa daha stabil, mağazadan atmayan uygulama problemi yapmayan ve çok daha görsel bi belle yazılmalı..

zorbaa

Üye
benden size bir fikir yapamam ama size de soylemek istedim fm translator acikken gelen aramalar aramalarda arabadan sesi verse ne guzel olur mesele

sek07

Üye
bence ıos 4 ü kuralım :D

Febris

Febris

Üye
Ustten inen bara uygulama kisayolu atayabilsek guzel olurdu.

Buğra60

Buğra60

Üye

Devamlı derken resmin devamı mı yoksa aynı resim mi? Eğer aynı resim istiyosanız duvar kağıdını ismini değiştirmeden bütün ev ekranlarına koyun devamlı oluyo ( En azında bende :) )

Bence bahsettiği şu: mesela bi manzara resmin var ve 3 ana ekranın var. Resmi arka plan yaptığın zaman ilk ekranda bi bölümü, ikinci ekranda orta bölümü, üçüncü ekranda da diğer bölümü görünüyor, ve bir ana ekrandan diğerine geçiş yaparken aynı zamanda resim de kayarak geçiş yapıyor. Bunu arkadaşımda görmüştüm ve bayağı da hoşuma gitmişti. Umarım dediğim anlaşılmıştır. :)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
fazla sade sanki

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
çok güzel fikir. Yardımcı olmak isterim ama çok iyi anlamıyorum. Ama tasarım yaparım. Mesela o saat ortada olsa çok daha güzel olur. Bir tane daha mesela altta seçenekler geri nin filan bulunduğu bar tamamen kaldırılmış ve sadece simgelerin altında distro red premium temasındaki gibi bi simge olsun.(tabi bu temaylada olabilir)

---------- Eklendi @ 01:04:04 ---------- Yazıldı @ 01:03:00 ----------

ha birde şarj, sinyal, ve arama simgelerı de temayla değişebilir olabilir.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
ben yapamiyorum ama mesela menunun 4 sira dizilmesi super olur. meegodaki gibi.

pRime.

pRime.

Üye
Bunlar mod olacak degil mi?

benighted

benighted

Üye
bence üst barda son kullanılan uygulamlar gösterilebilirse çok iyi olur ayrıca klavye için bugüne kadar biçok kişinin istediğini duymuştum ve hepsine hak veriyorum bence klavye gravity deki nin aynısı olmalı hem çok rahat yazılıyor hem görsel olarak çok iyi hemde sıfır kasma var o klavye de

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bence bahsettiği şu: mesela bi manzara resmin var ve 3 ana ekranın var. Resmi arka plan yaptığın zaman ilk ekranda bi bölümü, ikinci ekranda orta bölümü, üçüncü ekranda da diğer bölümü görünüyor, ve bir ana ekrandan diğerine geçiş yaparken aynı zamanda resim de kayarak geçiş yapıyor. Bunu arkadaşımda görmüştüm ve bayağı da hoşuma gitmişti. Umarım dediğim anlaşılmıştır. :)

Anladım eğer öyleyse efekt ayarlanır resmi 3'e bölüp konulabilir :)

benighted

benighted

Üye
bi de sozlukte tek tusla ing-tr tr-ing degisimi yapabilecegimiz buton olursa cok iyi olur

İncİnat

İncİnat

Üye
bence batarya simgesi yuzdeli olsun klavye biraz daha iyi olsun ve en onemlisi bildirim bari daha fazla simgeli olsun parlaklik 3g falan

Üst Alt