[Proje] Belle'yi baştan tasarlıyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
girdimde göremedim bir önceki mesajımda istediğimi belirtmiştim madness sence olabilirmi :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Madness ramblow'un widgeti yapılabilir mi? :D

---------- Eklendi @ 23:40:42 ---------- Yazıldı @ 23:32:32 ----------

Bİde menü tuşu komple silinse ev ekranları menü gibi dizilse aynı meego gibi olur bkz. :D

AndroidOne

AndroidOne

Üye
madness hocam bu menü ikonlarında değişiklik yapabilirmisin anna da aynı bellede aynı :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Madness ramblow'un widgeti yapılabilir mi? :D

---------- Eklendi @ 23:40:42 ---------- Yazıldı @ 23:32:32 ----------

Bİde menü tuşu komple silinse ev ekranları menü gibi dizilse aynı meego gibi olur bkz. :D

yapılır yapılmasına da kaynak kodu yok elimizde ramblowun

ByRedox

ByRedox

Üye
ben böyle seyleri severim beliştirmek zamanında xp ye de yapmıstım pc kolayda bu tlefonları cözemedim ama benim bir isteğim widget kareler içimde olmasın mesela üst üste bine bilsin bide bence tasarımı biraz asın yapıla bilecekler menu tusuna bastınmı baslat cıksın güzel llur yada sağ taraftan tolber cıksın vistadaki gibi bide ben bir sayfa var bu sayfayı cözemddim biri anlatırmı. Simbian türkiye diye şimdi link veremedim telwfon kopyaladı yapıştırmıyor...

adela

Üye
herkes birşeyler istemiş.
bende;
c7 nin(ilk çıktığı ) ekran koruyucusu FP1 uyarlanabilrse çok sevinirim.

ByRedox

ByRedox

Üye
bence belle tarzının dısına cıkın yeni windows phoneler gibi yapın android gibi yapın bide 1 ghz unutmayın c6 01 rede yapın lütfen bifde 23 24 sayfa olmıs ojumak cok zor beliyor hepsini ama dediqim belle tarzının dısına cıkın ucun uygulamasız menuyu win phone gibi yapın ben size pc geçsem photosop yapardım resim ama telefona kodlayamam bilmiylrum çünkü

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hocam naptın sen 1 ghz nerden çıktı :)

AndroidOne

AndroidOne

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şu power simgesi açılışa konsa güzel olur

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu ne dir?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
aslında ben onun ss sini çekip wallpaper yapıp koydum :) gerçek pull-down değil :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bak ya :D bende heveslendim he :ehe

Üst Alt