Programsız Tema Yapma Süper Kardeşlerim!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

telepti

Üye
    Konu Sahibi
Programsız Tema Yapma Süper Kardeşlerim!!!!
Arkadaşlar ben güzel bişe yaptım.İhtiyacınız olan sadece winrar ve 1 adet herhangi bir tema...

1) ilk olark var olan temanızı winrar ile açın
2)Daha sonra burada var olan iconları istediğiniz gibi netten bulun var olanı silin ve buraya istediğinizi yapıştırın ve sildiğiniz icon un ismini yapıştırdığınız iconun isimini silip değiştirin..
3)Buradan dediğim gibi istediğiniz değişiklikleri yapıp temanızı kullanabilirsiniz..
4)En son geri gelin ve temanızı masaüstüne atın ve tek yapmanız gereken artık telefona atmak herşey bu kadar..

süper beh..... by serdar:sn:

E Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN BEH...

• Beğen
Tepkiler: ID68, zevraki, evcil88 ve 16 diğerleri

c_yangoz

c_yangoz

Üye
hANİ NERDE LİNK MİNK BİŞEY YOK BURDA

neslein

neslein

Üye
arkadasım bi bak istersen eksik var

kaosatlantik

Üye
arkadaşlar adam demişyaa programsız die siz anlamadınız galiba winrar varsa sorun yok hergangi bir temadan da yapabilirsiniz yani iş size kalmış

ycg35

ycg35

Üye
yalnız anlatım çok eksik bnde böle yapıyorum şimdi diyelim netten bulduğun bir ikon var bu ikon jpg ama temadaki ikon png (genelde png dir) isimleri aynı yapıp rar ın içine atsan bile o ikon gözükmez bunun içn ya xml dosyasını açıp ordan değiştirceksin yada irfanview gibi programlarla uzantısını değiştirceksin bunu unutmayın birde diyelim temanın içindeki menü resimleri 240x320 ama sizin telinizin ekranı 128x160 bu yüzden temanın menü resmi telefonunuzda tam gözükmüyor veya menüde yanlarda beyaz bir kısım kalıyorsa bunun içinde pix resizer diye bir program var onu bulup indirin kullanımı çok kolay zaten o prog.lada menü resmini küçültüp rar ın içine atarsınız :ok2: kolay gelsin..

eldergod

eldergod

Üye
hayır.temayı winrarla açın diyo

clubber2008

Üye
teşekkürlerrrr

iskenlii

iskenlii

Üye
Çok Sağul Kardeş

yasirarslan

yasirarslan

Üye
kardeşim bu konu verilmaşti ama saol

kancaenseler03

Üye
sağolasın gardaş

pchayalet

pchayalet

Üye
ne salıyorsun olurmu ki öle bişi ?

siberson

siberson

Üye
kardeş senin anlatım biraz az olmuş biraz daha açıklayıcı anlatırsan daha iyi olur

asasss

Üye
Sdsd

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
saol yav

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
anlatımı gebişlertirmisiN?=

Kürşat27

Üye
yalnız anlatım çok eksik bnde böle yapıyorum şimdi diyelim netten bulduğun bir ikon var bu ikon jpg ama temadaki ikon png (genelde png dir) isimleri aynı yapıp rar ın içine atsan bile o ikon gözükmez bunun içn ya xml dosyasını açıp ordan değiştirceksin yada irfanview gibi programlarla uzantısını değiştirceksin bunu unutmayın birde diyelim temanın içindeki menü resimleri 240x320 ama sizin telinizin ekranı 128x160 bu yüzden temanın menü resmi telefonunuzda tam gözükmüyor veya menüde yanlarda beyaz bir kısım kalıyorsa bunun içinde pix resizer diye bir program var onu bulup indirin kullanımı çok kolay zaten o prog.lada menü resmini küçültüp rar ın içine atarsınız :ok2: kolay gelsin..

Ewet arkadaş doğru söylüyo "XML" isimli dosyanın içinden değiştireceksiniz:oke:

serkan_0038

Üye
hANİ NERDE LİNK MİNK BİŞEY YOK BURDA
ne linki ya adam nth dosyalarının winrarla açıldığını anlatmak istiyor yani aç ve değiştir yani tersine mühendislik...olmadı birazdaha uğraş tamamen kendin yap.sağol arkadaşım ben bu yolla çok tema yaptım ama böyle abuk subuk cevap yazarlar diye konu açmadım..teşekkürler..

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
sagol

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
ya tema siteleri var eğer internetim yok pc de olması lazım diosanız.googleden tema programı bulabilrsiniz.bu çok uğraştırır.format değiştir.küçült büyült tek tek at falan filan.tab iel alışkanlığı belkide bu kolaydır sizin için.saygılar.

peace62

Üye
yahu madem bi sonuca varamıycaz neden bizi oyalıyorsunuz - - - - AYIP CANIM - - -

Takipçi Satın Al

Üst Alt