mxxxer
Üye
Programsız Mif Dosyalarına Bakma
Programlarımızın Ekranda Görünmesini Sağlayan aif.mif Uzantılı Dosyaları Resim Olarak Telefonunuz Üzerinde Görmek Çok Basit.
Bu Dosyalar Esasen SVG İmage Dosyalarıdır.Şöyle Ki:
Bakmak İstediğiniz aif.mif Uzantılı Dosyayı Herhangi Bir File Manager İle Öncelikle Başka Bir Yere Kopyaladıktan Sonra Yeniden Adlandır Seçeneğiyle .svg Olarak Uzantı Verin.Mesela X-plore’de Sistem İle Aç Seçeneğiyle Açın.Nokianızın Svg Viewer Programı Devreye Girerek Size Resmi Açacaktır.(Bilmeyenler İçin:Bu Dosyalar C:/Resource/Apps veya E:/Resource/Apps Klasörü İçindedir.)
Örneğin:
pyton.aif.mif ------uzantı değişin---> python.aif.mif.svg
Başka Bilen Varmıydı , daha önceden verildi mi Bilemiyorum.Paylaşmak İstedim…
NOT
istem dosyaları üzerinde oynama yaparsanız programlar çalışmayabilir.en iyisi bakmak istediğiniz dosyayı başka klasöre kopyalayıp kopyaladığınız dosya üzerinde deneyiniz.!
Bu Dosyalar Esasen SVG İmage Dosyalarıdır.Şöyle Ki:
Bakmak İstediğiniz aif.mif Uzantılı Dosyayı Herhangi Bir File Manager İle Öncelikle Başka Bir Yere Kopyaladıktan Sonra Yeniden Adlandır Seçeneğiyle .svg Olarak Uzantı Verin.Mesela X-plore’de Sistem İle Aç Seçeneğiyle Açın.Nokianızın Svg Viewer Programı Devreye Girerek Size Resmi Açacaktır.(Bilmeyenler İçin:Bu Dosyalar C:/Resource/Apps veya E:/Resource/Apps Klasörü İçindedir.)
Örneğin:
pyton.aif.mif ------uzantı değişin---> python.aif.mif.svg
Başka Bilen Varmıydı , daha önceden verildi mi Bilemiyorum.Paylaşmak İstedim…
NOT
istem dosyaları üzerinde oynama yaparsanız programlar çalışmayabilir.en iyisi bakmak istediğiniz dosyayı başka klasöre kopyalayıp kopyaladığınız dosya üzerinde deneyiniz.!