Programm Paketi - ThinkChange 6 Tane Programm - Finger Print - Parmak izi ile Telefon Acma

Sponsorlu Bağlantılar

gyroscop3

Üye
korunurlu nesne dıyo yuklemıo napcaz???

bir dost

Üye
tlf kabul etmiyo problem varmis bunun jar olani yok mu??

mhgf28

Üye
Teşekkür eline sağlık bunların birde türkçesini yapsan çok güzel olur du?

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
teşekkürler dostum

katilboxer

Üye
jglkjgh

djmeo

djmeo

Üye
Yha Kusura bakmayın ama Generatör Çalışmıyo :S Daha doğtu Bnde Generatör kLasörü yok ****** Var :S YarDım LütFen

Cengizt

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
Yha Kusura bakmayın ama Generatör Çalışmıyo :S Daha doğtu Bnde Generatör kLasörü yok Var :S YarDım LütFen

Kardes K-E-Y-G-E-N diye *.exe programi var klasörde !!!!

Ona iki kere tikla, sonra tamam ?!?!?!?!?!?!

djmeo

djmeo

Üye
Yine oLmadı :S

Bu SeFeR bunu Veryo :S

ksk35.5çarşı

Üye
ya register code ne yazcaz yardımcı olun lütfen

one007

Üye
Arkadaşlar BEN sorunsuz çalıştırdım.arkadaşların dediği gibi exeden aldım activasyon codunu.
Ayrıca pronun ayarlar kısmından replace system lock kısmını da enable yaparsanız telefonun yanında kilit düğmesini kullanmadan öndeki üç tustan birine basıp programa girebiliyorsunuz.yani bu ayarları bu şekilde yapmazsanız illaki yandaki kilidi açmadan ekrana pro gelmiyor ve ekran aktif olmuyor.

RaZoR_03

RaZoR_03

Üye
eline sağlık sorunsuz çalışıyor :)

one007

Üye
Alıntı: djmeo göndermiş. >
Yine oLmadı :S

Bu SeFeR bunu Veryo :S

bende de aynı hata yardım lütlfen:(:(

Arkadaşlar in çalışmama problemini çözdüm.Netframework yüklemek gerekiyor. Netframework yükleyince kesin çalışacaktır.Aynı problemi ben bu şekilde hallettim.
yani bilgisayara bu adresteki güncellemeyi yüklemeniz gerekiyor.

Buyrun Netframework :

LÜTFEN ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR ETMENİZİ RİCA EDİYORUM:NERDE TEŞEKKÜRLERİM...:kop:

WitchKing

Üye
saolll

Serwantes

Üye
Çok güzel çalışma arkadaşım uzun zamandır finger print i signed yapmaya çalışıyordum hiç gerek kalmadı sayende ellerin dert görmesin, eline konula sağlık.
programın açılmaması .net olmamasından mış açıklama için ayrıca teşekkür ederim.

Üst Alt