Programlarla Kurulan Bazı Dosyaları Nasıl Silerim?

Sponsorlu Bağlantılar

WiniFred

Üye
    Konu Sahibi
Programlarla Kurulan Bazı Dosyaları Nasıl Silerim?
Merhaba,
telefonuma birkaç program kurdum. bazıları yanında farklı dosyalarda ekledi. bunlardan biri de şu an kurtulmak istediğim sms timer ile birlikte kurulan MSMSMoney isimli dosya. sms timer'ı kaldırdım ama bu gitmedi. menüde üzerine gelip c'ye bastığımda "silinemiyor" mesajı veriyor. birde bu programın yanında gelen cr*ck metin belgesinde silinmesi gerektiği söylenen smsreast.dat ve smssegst.dat dosyalrı bir türlü silinmiyor. programı kaldırdığım halde bunlarda sistemde kaldı.

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

isok

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum.. benimkinde yüklediğim program yöneticide görünmüyor dolayısıylada silemiyorum!..

xrz

Üye
Size ancak o programı yüklersem yardımcı olabilirim programın adı ne?

WiniFred

Üye
    Konu Sahibi
buradan çektim. dosyanın adı :

sms_timer_full_Pumaz_cr*ck_for__maxicep.zip

bende bu arada şu güvenli kipte açma olayını deneyeyim.

bu arada bir de aynı yerden çektiğim

scientificcalculator1.0_full_dotsis.zip

ile yüklenen Booster diye bir dosya var menüde. bunu silmeyi denemedim ama silebilir miyim? silersem bu hesap makinası programı çalışır mı?

teşekkür ederim.

CooL'n'Quiet

Üye
telefonuna seleq veya fexplorer yükle..
eğer hafıza kartına kurduysan
E--system--apps nin içinde silmek istediğin programın adı olan dosyayı sil..
eğer tel hafızasına kurduysan
C--system--apps den aynı işlemi yap..
yapacaan tam olarak bu.anlamaya calıs bidaha anlatamam üşeniom :b

WiniFred

Üye
    Konu Sahibi
telefondan yukarıda bahsettiğim menüde bulunan programlara ait olduğunu sandığım bazı programları kaldırdım ve menüdeki o programlarda kalktı. ama şu c-->system-->data'daki smsreast.dat ve smssegst.dat programları bir türlü silinmiyor..

xrz

Üye
ne uyarısı veriyor silmek istediğinde in use mi diyor read only(salt okunur olduğundan da silinmeyebilir)

siz en iyisi ankit filemanı yükleyin o herşeye çözüm ve kullanını da çok basit ve de aşırı derecede hızlı(kes kopyala yapıştır işlemlerinde) ve daha şeçenek sunar

WiniFred

Üye
    Konu Sahibi
fexplorer kullanıyorum. "in use" mesajı veriyor. ankiti dosyalarda arattım ama bulamadım. bana görev yöneticisi gerekli sanırım. bu iki programın çalışmasını onunla durdurup sonra silmem gerekiyor. düzgün bir görev yöneticisi var mı?

xrz

Üye
DEVMAN tek geçerim

Üst Alt