Program Yükleme(a.class, b.class vb)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Axzu

Üye
    Konu Sahibi
Program Yükleme(a.class, b.class vb)
arkadaşlar a.class, b.class bu tür uzantılı programları nası yüklicez ??

Hellboy®

Hellboy®

Üye
O dedıgın Dosyalar (a class ) Programın ıcındekı dosyalardır onları tele atmıcan zaten atsanda calısaz bsen galıba programı Winrar ıle bırlıkte actın Programı Winrar ile bırlıkte acarsan class dosyalarını gorurusun

ycg35

ycg35

Üye
jar uzantılı olarak indiriyorsan öle at bazen dosya baozuk olur jar uzantısı yerine zip rar olur öle açılır onuda düzeltmenin yolu var :ok2:

mustafa993

Üye
nasıl düzeltilir bana söyleyebilirmisin ?

ycg35

ycg35

Üye
normal olarak indirilmiş bir jar dosyan varsa elinde forumda bulursun onu rar ile aç sonra uzantısı jar değilde rar olan dosyanın içindeki tüm klasör ve class vs. hepsini diğer rar ile açtığın jar ın içine at tabii rar ile açtığın jar dosyasındaki tüm şeyleri sil 1 tane hariç yoksa kendi kendine kapanır rar dan jar a attıktan sonra o silmediğin 1 dosyayı silebilirsin ama o dosya attığın class lardan birinin içinde varsa silme yoksa bozulabilir :ok2:

cirkinn

Üye
onlar uzantı yüklenmez?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
O dedıgın Dosyalar (a class ) Programın ıcındekı dosyalardır onları tele atmıcan zaten atsanda calısaz bsen galıba programı Winrar ıle bırlıkte actın Programı Winrar ile bırlıkte acarsan class dosyalarını gorurusun
ewet:oke:

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
hiç öle bir dosya bilmiyorum :)

casus ismail

casus ismail

Üye
rkadaşlar a.class, b.class bu tür uzantılı programları nası yüklicez ??

arkee

arkee

Üye
rkadaşlar a.class, b.class bu tür uzantılı programları nası yüklicez ??
boyle bir program yok!!! bunlar dosya adı, bu dosyalar jar programının ıcınde var. tek bir tane a.class diye yukleyemezsin... a.class b.class diye bahsettiğine gore jar dosyasını tele attın xplore ile kurmaya calısıosun ve ac dedıgınde bunları goruyosun...
boyle yapma ac deme seceneklerden sistem ile ac yap o zaman kurulacaktır...

infazci_19

infazci_19

Üye
O a.class b.class jar uzantlı proğram yada oyunun içinde sistem dosyalarıdır ve tek başına açılmaz asla,diğer dosyaları ile birlikte jar dosyasının içinde olmak zorundadır açılması için ve indirdiğin jar dosyalar genelde ya winrarlıdır ilk dosyayı direk çıkarıp tele atmalısın yada jar olarak iner onu zaten nasl atcağını bilirsin :oke::)

nyrov

Üye
ya arkadaşlar ben yazdıklarınızdan hiç birşey anlamadım dosyayı netten indirdiğim zaman zaten direk winrar olarak kaydediyo şimdi bunu telefona direk atsam winrarı zaten açmiyacak ee bende winrarın içindekileri atıyorum yine çalışmıyor Allah rızası için yardımmm

burkan321

burkan321

Üye
aynı sorun bende de var direk winrar olarak çıkıyor dosyaları çıkardığım zamanda a.class b.class olarak dolu dosya çıkıor
lütfen yardım

djkelserdar

Üye
arkadaşlar konu üzerinden baya zaman geçmiş olsa da benim ve sizin düştüğünüz yanılgıya başka kimsenin düşmemesi için bu açıklamayı yazma ihtiyacı hissettim. internet'ten pc.nize indirdiğiniz java destekli cep tel programları .jar uzantılı olduğu için winrar simgeli gözüküyor olabilir. bu sizi aldatmasın. uzantısına bakın ve eğer .jar olduğundan eminseniz olduğu gibi (winrar'la içini açmadan) tel.unuza gönderip kurabilirsiniz....

Koradam

Üye
boyle bir program yok!!! bunlar dosya adı, bu dosyalar jar programının ıcınde var. tek bir tane a.class diye yukleyemezsin... a.class b.class diye bahsettiğine gore jar dosyasını tele attın xplore ile kurmaya calısıosun ve ac dedıgınde bunları goruyosun...
boyle yapma ac deme seceneklerden sistem ile ac yap o zaman kurulacaktır...

arkadaş bu bir program deyil .Bir dosya türü eğer sen telefondaki oyunlara yama yapmıyorsan yada telefon oyunu üretmiyorsan sana gerekmez. Sen java yada zip görünümlü dosyaları telefonuna at ve kur.

atom0705

Üye
teşekkürler ilginize ve çok güzel açıklamalarda bulunmuşsunuz ama yine dediğinizi yaptım ben jarı rarı attım telefona açılamıyor diyor önceden beyaz bir jar birde jad lı olurdu oyun atardım yüklenirdi şimdi niye böle class lı felen yapıyorlar arkadaşlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt