Program yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

dragstar

Üye
    Konu Sahibi
Program yardımı
Arkadaşlar selam,

Forum'da aramama rağmen s60 v2 için (telim Nokia 6681) Epocware'in Handy Weather programının full versiyonunu bulamadım. Programın en hoşuma giden yanlarından birisi bu versiyonunda 2 günlük hava durumu, kurulmuşsa alarm zamanı, saat, tarih, etkin bağlantılar (bluetooth, IrDA, vb.) ekranının (altta 1.resim), ekran koruyucusu olarak seçilebilir olması.

Nette, telefonuma yüklediğim 4.01 versiyonuna ait bir patch ve ****** dosyası buldum. Patch dosyasını da tele kurup ******le ****** ürettim. Program seri numarasının başarılı bir şekilde kaydedildiğini söyledi. Ancak "Güncelle" seçeneğini seçip yeni verilerin gelmesini beklerken demo sürümünün süresinin dolduğunu belirten bir hata uyarısı verdi. Kurulum esnasında belirttiğine göre bu program, kaydolurken hem telefonun IMEI no'sunu hem de sim kartın IMSI no'sunu serverlarına gönderiyormuş. Kurduğum patch dosyasının kurulumunda da bu patch'in programın telefonun IMEI ve IMSI no'larını göndermesini engellediğini, dolayısıyla da rahatlıkla full versiyon olarak kullanılabileceğini belirten bir yazı çıktı. Tahminimce bu program, servera bağlanırken belirtilen IMEI ve IMSI no'larını gönderemezse çalışmıyor. :(
Diğer taraftan, güncelleme yapabilmek amacıyla patch dosyasını kaldırınca da program 14 günlük trial modunda çalışıyor.:vur
Bu programı tam sürüm olarak nasıl kullanabilirim? Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bu programa benzer ama tam sürüm başka bir program var mıdır?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

İsteyenler programı aşağıdaki linkten indirebilir:

Ayrıca bahsettiğim patch dosyasını da aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

dragstar

Üye
    Konu Sahibi
negative desteğin için çok teşekkürler,
ancak yine güncelleyi seçtiğimde yanlış seri numarası uyarısı verip güncelleme işlemini yapmıyor.:@
yaptığım işlem sırası mı yanlış acaba diycem ama bilmiyorum. önce orjinal dosyayı kurdum, ardından patch.sis dosyasını kurdum. Sonunda yukarıda dediğim sonucu aldım :(

Ozan

Ozan

Admin
Selam tekrar

Sanırım sizin mevcut kurdugunuz program sisteme bir key bırakıyor lisansın bittigine dair, full de kursanız sonuc degismiyor artık

Bu arada önce eski sürümü kaldırıp benim verdigimi mi kurdunuz yoksa kaldırmadan mı ?

:::burak:::

:::burak:::

Üye
üstad sagol

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
emeğe saygı negative çalışıyor

dragstar

Üye
    Konu Sahibi
Selam tekrar

Sanırım sizin mevcut kurdugunuz program sisteme bir key bırakıyor lisansın bittigine dair, full de kursanız sonuc degismiyor artık

Bu arada önce eski sürümü kaldırıp benim verdigimi mi kurdunuz yoksa kaldırmadan mı ?

Tüm kurulumları bir önceki kurulumu kaldırarak yaptım. Birini diğerinin üzerine kurmadım. Ancak bahsettiğim olay hava durumu sunucusuna bağlandığı zaman gerçekleşiyor. Kanımca herhangi bir *****, ****** işe yaramayacaktır diye düşünüyorum. Çünkü bahsettiğim sunucuya bağlantı kuran (programın yüklü olduğu) telefonun IMEI ve IMSI no'larını gönderiyor. Bu sunucuda da bu no'lar ile programa ait seri no'ları karşılaştırılıyor. Şayet birbirlerini tutuyorlarsa güncelleştirme yapılıyor. Aksi taktirde program ya "Yanlış seri no'su" ya da "Deneme sürümünün süresi dolmuştur" benzeri hatalar vererek çalışmaz hale geliyor.

Yine de yardımların için çok sağol negative. Bu arada başka bir prog'la ilgili de yardımlarını(zı) rica edeceğim.

Telefonda 6680 için nokia'nın sitesinden indirdiğim "Nokia Wireless Presenter" programını epeydir kullanmaktaydım, ta ki düne kadar. "Bağlan" dediğimde bağlantı hatası verip durdu. Bluetooth dongle'ın portunu da değiştirdim, başarılı olamadım. En son çare programı kaldırıp tekrar kurayım dedim. Ancak ne yazık ki bu seferde prog'u yeniden kuramıyorum. sis dosyasına tıkladığım zaman "Yükleme güvenlik hatası.Yükleme yapılamıyor." uyarısı çıkıyor ve program kurulmuyor bir türlü. Prog ismini değiştirerek denedim olmadı. Hafıza kartı yerine C'ye kopyalayıp kurayım dedim yine aynı hatayı verdi. Anlayacağınız bir türlü prog'u tekrar kuramadım.
Bu prog'un yerine Psiloc Wireless Presenter'ı (s60 2nd için) kurdum. O da deneme sürümü. Söylediği işlemleri yaptım ancak telefonla bağlantı kurduğu halde bir türlü telefondan PowerPoint, IE, Media Player, mouse'u yönlendiremedim.
Bu iki prog hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. (Psiloc'un full sürümü varsa, ve paylaşımda bulunulursa çok memnun olurum)

Herkese yardımları için şimdiden teşekkürler..

dragstar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunumu hallettim. Nokia 6233 Wireless Presenter.jar programı ile sorunum çözüldü. Hatta eski programa göre daha bile iyi oldu. İsteyenler için gerekli programlar aşağıda:

Not: 1. program tel'e kurulacak
2. program pc'ye kurulacak

1.

2.

blueking07

Üye
link uçmuş:agla

gazkesmez

Üye
ya kanki bendede 6233 var bende wiriless yüklemeye çalışıyorum ve senin verdiğin linklere giriyorum ama eror diyo ne yapıcam ya nasıl indiricem ben bunu ya yardıııııııııııımmmmmmmmm

serserib01

Üye
Arkadaşlar sorunumu hallettim. Nokia 6233 Wireless Presenter.jar programı ile sorunum çözüldü. Hatta eski programa göre daha bile iyi oldu. İsteyenler için gerekli programlar aşağıda:

Not: 1. program tel'e kurulacak
2. program pc'ye kurulacak

1.

2.

kardes linkler ölmüş elinde varsa uplod edersen sevinirim

byppo_kper

Üye
herkeze selam sony ericson j110i telefonum var fakat imei sorunu var bunun imei nosunu nasıl degiştirecem yardımcı olursanız çok sevinirim

Takipçi Satın Al

Üst Alt