program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

fb123w

Üye
rapege kardeş, senide yoruyorum ama bu program sende yüklüyse istedim bu deil şu linkteki resimlere iyi bak lütfen..
bu programda test var resimli ve sesli senin verdin ise sadece, yazı var mesela yardım edebilirmiyin altındada can ı help you ve 8-9 kategori yapmış yok restorantda yok polisi ararken diye çok kötü ya:(((
aradımı buşamamışım of:(

Neyse yinede sağol bida ENGiN abiden bekliyelim.

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
kardeş bu link bozuk Modern Combat: Sandstorm (v1.3.1) i hotfileye yeniden upload edebilirmisin?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Engin abi bugün fark ettim Modern Combat: Sandstorm (v1.0.7) versiyonu iOS4 lerde çalışmıyor ve yeni sürümü çıkmış. Sana zahmet v1.3.1 versiyonunu yayınlayabilirmisin ?
ewet bugun güncellenmiş buyur güncel versiyonu

rapege

rapege

Üye
Engin reis iyi akşamlar yardım edebilir miyim ? sen yokken

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rapege kardeş, senide yoruyorum ama bu program sende yüklüyse istedim bu deil şu linkteki resimlere iyi bak lütfen..
bu programda test var resimli ve sesli senin verdin ise sadece, yazı var mesela yardım edebilirmiyin altındada can ı help you ve 8-9 kategori yapmış yok restorantda yok polisi ararken diye çok kötü ya:(((
aradımı buşamamışım of:(

Neyse yinede sağol bida ENGiN abiden bekliyelim.
bu programa ilgi yogun en kısa zamanda bulacagız iyi forumlar

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
engin kardes hayırlı olsun 100.sayfan basarılar dilerim bı ricam olucak iphone da desibel ölçücu , metal dedektor ,pusula varsa bı rica edebilirmiyim 3G için arıyorum. saygılar:oke:

fb123w

Üye
acaba hani biz metin2 knight silkroad oynuyoruz ya pcden

acaba iphone içinde online oyunlar varmıdır bileniniz varmı?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
engin kardes hayırlı olsun 100.sayfan basarılar dilerim bı ricam olucak iphone da desibel ölçücu , metal dedektor ,pusula varsa bı rica edebilirmiyim 3G için arıyorum. saygılar:oke:
istekerlinin arasında sadece pusula var
buyur

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
çok teşekkür ederim ellerin dert görmesin :oke:

fb123w

Üye
ben metin2 nin bagımlısıydım ama charımı soydular:D bırakdım

frony27

Üye
yaa engin abi bu sineksavar diye bi program war ituneste onu bulabilir misin ???

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaa engin abi bu sineksavar diye bi program war ituneste onu bulabilir misin ???
ewet bi bu var
Anti Mosquito 3.1

bide bu
Anti Mosquito Pro - Sonic Insect Repeller

4 tane daha varda bu ikisi işini görür

Azrail_911

Üye
engin kardeşim bana Guitarist die bi program lazım internetten ücretli bulabldim ve bu program lazım yardımcı olursan sevinirim

Üst Alt