rapege
Üye
engin kardeşim bana Guitarist die bi program lazım internetten ücretli bulabldim ve bu program lazım yardımcı olursan sevinirim
buyur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
engin kardeşim bana Guitarist die bi program lazım internetten ücretli bulabldim ve bu program lazım yardımcı olursan sevinirim
al arkadasim güle güle kullanGuitar Play programı gerekli yardımcı olabilrmisinz.? getipa dan buldum ama açıldıktan sonra kapanıyor aradığım program'ın iTunes deki adresi bu ama ücretli :S
buyurGuitar Play programı gerekli yardımcı olabilrmisinz.? getipa dan buldum ama açıldıktan sonra kapanıyor aradığım program'ın iTunes deki adresi bu ama ücretli :S
Arkadaşm Bi de iphone'nun kilit açma programı var.Bi zahmet 5800 için öyle bi şey ekleyebilirmisiniz.
var ama malesef bulamdım ismini vermiş olsaydın bulamam daha kolay yuzbinlerce oyun var hangisi oldugunu cıkaramdımArkadaşlar bana şöyle Empire war gibi bir strateji oyunu önerebilir misiniz?
ben animasyon oyunlarını çok seviyom da fazla yok
--------------- Ekleme ---------------
brother arms 2 gibi güsel oyun olsa süper olurda da ona gibi hiç yok hep gameloft üretiyo güsel oyunları ama biz hemen liyos yakında gameloft iflas edicek:P

slm.. bana bu prğramı bulabilir misin kardeş yaa?? çok ilginç bi proğram.. ismini bilmiyorum ama video linkini gönderiyorum.. facebooktan bakarsın bi.. şimdiden teşekkürler..
eğer doğruysa, o telefon 1gün bile zor yaşarslm.. bana bu prğramı bulabilir misin kardeş yaa?? çok ilginç bi proğram.. ismini bilmiyorum ama video linkini gönderiyorum.. facebooktan bakarsın bi.. şimdiden teşekkürler..
İphone 3G İçin igo navigasyon bulabilirmisin tüm haritalar olursa sevinirim![]()