program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

rapege

rapege

Üye

Azrail_911

Üye
Guitar Play programı gerekli yardımcı olabilrmisinz.? getipa dan buldum ama açıldıktan sonra kapanıyor aradığım program'ın iTunes deki adresi bu ama ücretli :S

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Arkadaşm Bi de iphone'nun kilit açma programı var.Bi zahmet 5800 için öyle bi şey ekleyebilirmisiniz.

ku99

Üye
Guitar Play programı gerekli yardımcı olabilrmisinz.? getipa dan buldum ama açıldıktan sonra kapanıyor aradığım program'ın iTunes deki adresi bu ama ücretli :S

al arkadasim güle güle kullan

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

buyur

Azrail_911

Üye
teşekkürler engin bey çok yardımcı oldunuz

kuwaie

kuwaie

Üye
Arkadaşlar bana şöyle Empire war gibi bir strateji oyunu önerebilir misiniz?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bana şöyle Empire war gibi bir strateji oyunu önerebilir misiniz?
var ama malesef bulamdım ismini vermiş olsaydın bulamam daha kolay yuzbinlerce oyun var hangisi oldugunu cıkaramdım

fb123w

Üye
ben animasyon oyunlarını çok seviyom da fazla yok

--------------- Ekleme ---------------

brother arms 2 gibi güsel oyun olsa süper olurda da ona gibi hiç yok hep gameloft üretiyo güsel oyunları ama biz hemen crackliyos yakında gameloft iflas edicek:P

rapege

rapege

Üye
ben animasyon oyunlarını çok seviyom da fazla yok

--------------- Ekleme ---------------

brother arms 2 gibi güsel oyun olsa süper olurda da ona gibi hiç yok hep gameloft üretiyo güsel oyunları ama biz hemen liyos yakında gameloft iflas edicek:P

Brother in Arms olmaz mı elimde son versiyonunun linki var da :D

Mazellat

Üye
slm.. bana bu prğramı bulabilir misin kardeş yaa?? çok ilginç bi proğram.. ismini bilmiyorum ama video linkini gönderiyorum.. facebooktan bakarsın bi.. şimdiden teşekkürler..

rapege

rapege

Üye
slm.. bana bu prğramı bulabilir misin kardeş yaa?? çok ilginç bi proğram.. ismini bilmiyorum ama video linkini gönderiyorum.. facebooktan bakarsın bi.. şimdiden teşekkürler..

buyur arkadaşım bir benzerini buldum belkide aynısı bilmiyorum :D

fb123w

Üye
Yok da neler zarar vermesmi ya

Revengeful

Emekli Yönetici

eğer doğruysa, o telefon 1gün bile zor yaşar

Mazellat

Üye
saolasın.. tşklerr..

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
İphone 3G İçin igo navigasyon bulabilirmisin tüm haritalar olursa sevinirim :)

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Teşekkür Ederim :oke:

Üst Alt