program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

serdar203

Üye
kelimatör var mı acaba?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

desperados1982

Üye
öncelikle merhaba, bana bir oyun lazim, ismi : String Trio ... bu bir keman calma simulatörü diyebilirim. suan ben de demosu var ve icerisin de sadece iki tane müzik uygulamasi var. eger bana bu oyun hakkinda yardimci olup versionunu bulabilirseniz cok memnun olurum. simdiden cok tesekkür ederim :bye2:

aspona

Üye
Abi çooooooook saol

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öncelikle merhaba, bana bir oyun lazim, ismi : String Trio ... bu bir keman calma simulatörü diyebilirim. suan ben de demosu var ve icerisin de sadece iki tane müzik uygulamasi var. eger bana bu oyun hakkinda yardimci olup versionunu bulabilirseniz cok memnun olurum. simdiden cok tesekkür ederim :bye2:
buyur kardeş
string trio

carantinas

carantinas

Üye
Kardes merhabalar. Senden bi istegim olcak bulabilirsn cok mutlu edersin
prince of persia warrior within bulabilirsn cok sevincem kolay gelsin.

berelazx5353

berelazx5353

Üye

bu linkteki programı rica etsem bulabilirmisiniz

carantinas

carantinas

Üye
walla o kadar aradım ama yoktu demek ki hatta oyun bolumundeki butun sayfalara baktım cok sagol kardesim.

herculess74

Üye
arkadaslar bana ingilizce ezberleme kartlari adli ipa lazim

desperados1982

Üye
cooook cok tesekkür ederim, ellerinize saglik... saygilar :bye2:

nebukadnezar

Üye
arkadaşlar iphon u kullanarak normal telefondan tuslara basmadan istedigimiz numarayı aratma programı vardı.oyun ve uygulamalar bölümüne baktım ama bulamadım.isimini de hatırlamadıgım için aratamadım.yardım edebilirmisiniz ?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

nebukadnezar

Üye
inan bu anlatımından hiçbişi anlamdım ama eger istedigin şey hızlı arama ikonu yapmaksa bu konuya bak
http://www.maxicep.com/iphone-3g-uygulama-oyun-tema/facecall-hizli-arama-365624.html

yaw moderator arkadaş ben buldum programın adını.adı LandLine.allah için bi sen anlatmayı denesen bu programın işlevini benden daha net cümleler kurabilecekmisin ? :)

--------------- Ekleme ---------------

Hocam bende kuru kuru konuşmuş olmayim programı ekleyim

lubluy

Üye
teknede denizde kullanmak için gps programı varmı acaba iphone 3gs için?

adoleb

adoleb

Üye
arkadaşım
türkiye navigasyon programını bulabılır mısn acıl beklıyorum tatile çıkcaz ben bir türlü bulamadım şimdiden teşekkürler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşım
türkiye navigasyon programını bulabılır mısn acıl beklıyorum tatile çıkcaz ben bir türlü bulamadım şimdiden teşekkürler
sitede var

Üst Alt