program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pasam bu tel arada bı kendını safe moda alıo nedendır acep ? restore edım mı danısım dedım bı ?
safe moda girmenin seberbi 2 program bir biriyle çakışıyor bir birbirilerinin tesine işlem yaıyor safe moda ne zaman girmeye başladı bir program yukledikten sonra başlamıştır o programı bulup silmen lazım cydia son yuklediklerini sil

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
araştırmakta problem yok, okumakta problem var diye düşünüyorum. programın tam adını yazmıştım. itunes linkini de vereyim isterseniz.

yine de teşekkürler
sana bulabildikerimi verdim aradıgın program malesef yok suan elimde

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba, byki italian isimli bir program arıyorum. internette dolaşan mediafire linki çakma. onnun dışında bulunabilirse sevinirim. teşekkürler şimdiden
malesef be kardeş bendede yok kusura bakma bulursam sana pm atarım

shadow_774

shadow_774

Üye
s.a. hocam resim saklama prosu varmı acaba

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
resim saklama derken çektigin resimlerimi saklamak istiyorsun sana bir tavsiye cydiada sbsettings diye bir uygulama var onu indir içinde poff diye bir olay var istedigin parogramı saklıyabiliyorsun istedigin zamanda tekrar açabilirsin onu kullan

shadow_774

shadow_774

Üye
Teşekürler cektiğim ve yüklediğim resimleri saklamak istiyorum sadece şifreli olursa benim için daa iiolur hata hocam

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekürler cektiğim ve yüklediğim resimleri saklamak istiyorum sadece şifreli olursa benim için daa iiolur hata hocam
menuye veya mesajlara şifrekayma programıgibi bişi duymustum acıkcası ama su an aklıma gelmiyor :hmmm:hmmm

berelazx5353

berelazx5353

Üye
acaba bildiğiniz fransızca-türkçe sözlük varmı internete gereksinim duymayan

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
safe moda girmenin seberbi 2 program bir biriyle çakışıyor bir birbirilerinin tesine işlem yaıyor safe moda ne zaman girmeye başladı bir program yukledikten sonra başlamıştır o programı bulup silmen lazım cydia son yuklediklerini sil

eyw saol bite sms ı yukledıydm sıldım duzldı :d nse saol

ragazza

Üye
menuye veya mesajlara şifrekayma programıgibi bişi duymustum acıkcası ama su an aklıma gelmiyor :hmmm:hmmm

lockdown bu iş için iyi bi program....

--------------- Ekleme ---------------

cydia dan lockdown diye arattır senin için çok uygun bi pro.telefonunda istediğin yere şifre koyabilirsin.

kemal21

kemal21

Üye
eh seninde işin zor valla
ben mplayer i vede virtual remote yi arıyorum ama bulamadım eğer bulursan çok iyi olurdu
şimdiden teşekkürler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eh seninde işin zor valla
ben mplayer i vede virtual remote yi arıyorum ama bulamadım eğer bulursan çok iyi olurdu
şimdiden teşekkürler
bu programlar cydia dan var sanırım

carantinas

carantinas

Üye
kardeşim bana böyle hareketli temalar lazım mesela şarj ikonu olarak araba libresi felan nokianın bazı modellerinde olanlardan bulabilirsen sevinirim..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cydia dan indirenilirsiniz istediğimiz şey program değil

aspona

Üye
KELİME OYUNU

BU OYUN TEŞEKKÜRLER

Üst Alt