bilmiyorum yaSerkan kardesım ben san bıse sorcam bu ıphone oyunları açan bi palm pre-bide-motorola android var da baska yokmu samsungdan ıphone oyunlarını acacak
belki vardır 
ewet driver buyurkardeş sana zahmet bi driver varsa paylasırsan sevinirim aradım ama linkler hep ölmüş yaa..
hadi ya ne hatası şimdi denedim link çalısıyor sağlam link modeme restart at 5 saniye bekle ben bu linkten kurdum açtım bi daha dene olmasa yeniden verim linki
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
al buda ebuddy pro hayırlı olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dostum bana ebuddy pro ve safarı download manager programlarını bulabılırımısn _?
--------------- Ekleme ---------------
aga ebuddy pro lınk bozuk bıseler yapabılcen mı ?
buyur ebuddy
downlonad manager

arkadşlar lütfen önce siteyi iyice araştırın daha sonra isteyin bakın tekrar tekrar aynı programları veriyorum biraz araştırın llütfenmerhabalar, "ingilizce kelime ezberleme kartları" adlı programı bulabilir miyiz acaba?
malesef tarif ile program bulamam bana aradıgın progamın ismini yazacan ben sana bulacammerhaba banada divx ve mpeg videolarını oynatabilecek bir program lazım

arkadşlar lütfen önce siteyi iyice araştırın daha sonra isteyin bakın tekrar tekrar aynı programları veriyorum biraz araştırın llütfen
burdan bakınız
http://www.maxicep.com/iphone-3g-uygulama-oyun-tema/igilizce-egitim-programlari-super-354241.html