Dawn
Emekli Yönetici
video kayıt programıenginbey 3.0 icin video kayit programi bulabirmisn tesekkur ederim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
video kayıt programıenginbey 3.0 icin video kayit programi bulabirmisn tesekkur ederim
rica ederim dostlarcok saolun buyuk sevaba giriyosunuz gercekdende![]()
ıphonenin yarış oyunu tarzı bişi lazzım var mı acaba ?
jailbreak yapman lazımArkadaşlar yardım ... benim tel 2g 8gb versiyon 3.0 app store,cydia,İtunes telde yüklü ve ben itunes le müzik attım
ama bitürlü oyun atamadım çok oyun denedim belli biyere kadar yüklüyo sonra şu hatayı veriyor The application ''B-gammon'' wass not installed on the iPhone '' Admin's iPhone becausean unknown error occurred (0xE800800)

nirvana revengenirvana revenge varmı
freegoabi allah rizasi icin bana freego programinin verisonu yuklesen cok duacin olurum tessekurler
wolfenstain RPGengincim slm .bi oyun lazım adı wolfenstain RPG diye bulabilirmisin .bide bluetooth yükledim ama çalışmadı nasıl silcem bunu menüden söyleyebilirmisin.
teşekkur ederim güzel sözlerin içinkardeşim çok teşekkür ettim saolasın. sitede teksin, süpersin.
bu konunun 5. sayfasında call details diye bir program var aram için gelişmiş bir program görüşmeleri kayıt konuşma suresini gösteren bir programmerhaba bana arama suresini gelen giden olarak gosteren bir program lazım dkpaket sectim ama telefonun arama suresi ayrıntılı degil analayamıyorum boyle bir program varsa gercekten işime yarayacak telefonum 3gs paylasımların için tesekkurler.