program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

mikokim

Üye
cok saolun buyuk sevaba giriyosunuz gercekdende :)

balyoz61

Kapalı Hesap
ıphonenin yarış oyunu tarzı bişi lazzım var mı acaba ?

BOOTS3507

Üye
MERHABA ENGİN OKEY OYUNUNU İNDİRİP TELEFONA YÜKLEDİM UNKNOW GENRE DİYE BİR YAZI YAZIYOR NEDİR BU ANLAYAMADIM ?:hmmmŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

--------------- Ekleme ---------------

zuma ve luxorun tam sürümünü istiyorum varmı elinizde acaba

silizittin

silizittin

Üye
usta tüm progmramlar için çok teşekkür ediyorum emeğine büyük saygı duyuyorum

napolyon94123

Üye
assasin creed 1 pls
rapidshare olursa sevinirim

zkan034

Üye
Arkadaşlar yardım ... benim tel 2g 8gb versiyon 3.0 app store,cydia,İtunes telde yüklü ve ben itunes le müzik attım
ama bitürlü oyun atamadım çok oyun denedim belli biyere kadar yüklüyo sonra şu hatayı veriyor The application ''B-gammon'' wass not installed on the iPhone '' Admin's iPhone becausean unknown error occurred (0xE800800)

havalo

Üye
nirvana revenge varmı

onergs

Üye
abi allah rizasi icin bana freego programinin verisonu yuklesen cok duacin olurum tessekurler

napolyon94123

Üye
Arkadaşlar yardım ... benim tel 2g 8gb versiyon 3.0 app store,cydia,İtunes telde yüklü ve ben itunes le müzik attım
ama bitürlü oyun atamadım çok oyun denedim belli biyere kadar yüklüyo sonra şu hatayı veriyor The application ''B-gammon'' wass not installed on the iPhone '' Admin's iPhone becausean unknown error occurred (0xE800800)
jailbreak yapman lazım:aha:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

hakan9466

Üye
engincim slm .bi oyun lazım adı wolfenstain RPG diye bulabilirmisin .bide bluetooth yükledim ama çalışmadı nasıl silcem bunu menüden söyleyebilirmisin.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
engincim slm .bi oyun lazım adı wolfenstain RPG diye bulabilirmisin .bide bluetooth yükledim ama çalışmadı nasıl silcem bunu menüden söyleyebilirmisin.
wolfenstain RPG

hakan9466

Üye
kardeşim çok teşekkür ettim saolasın. sitede teksin, süpersin:).

daymoon

daymoon

Üye
merhaba bana arama suresini gelen giden olarak gosteren bir program lazım dkpaket sectim ama telefonun arama suresi ayrıntılı degil analayamıyorum boyle bir program varsa gercekten işime yarayacak telefonum 3gs paylasımların için tesekkurler.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba bana arama suresini gelen giden olarak gosteren bir program lazım dkpaket sectim ama telefonun arama suresi ayrıntılı degil analayamıyorum boyle bir program varsa gercekten işime yarayacak telefonum 3gs paylasımların için tesekkurler.
bu konunun 5. sayfasında call details diye bir program var aram için gelişmiş bir program görüşmeleri kayıt konuşma suresini gösteren bir program

Üst Alt