program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

magicwords06

Üye
Installous dakı bu ve benzerı programları denedim ama nokıa n97 ve diğer nokıalar daki kadar net sonuç alamadım..bunlardan başka program varmıdır acaba?

moshmec

Üye
çok teşekkür ederim en azından ilgilendiğiniz için.

dnz652

Üye
Merhalar sayfalara baktım ama Zombie Smash ve Guerilla bob oyunlarını göremedim bulabılır mısınız? Bide bu king batak falan linkler ölmüş tazeler misiniz?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhalar sayfalara baktım ama Zombie Smash ve Guerilla bob oyunlarını göremedim bulabılır mısınız? Bide bu king batak falan linkler ölmüş tazeler misiniz?
zombie

guerilla bob

king batak

dnz652

Üye
Çok teşekkürler.

anti serseri

Üye
yardım istiyorum
ben iphone ma oyun kuramıyorum
itones programı vasıtasıyla siteden indirdiğim oyunları kurulum esnasında hata veriyo ne yapmam lazım

Cresce

Üye
Selamlr ben bu rapitten arkDasa onerdgnz oyunu indirmeye calistm
fakat safari bu dosyayı indremiyor sie hata verdi nasıl çözebilirim ve itunes stor ve
apple stora ücretsiz uye olabiliyor muyuz?

feverish_man

feverish_man

Üye
Selamlr ben bu rapitten arkDasa onerdgnz oyunu indirmeye calistm
fakat safari bu dosyayı indremiyor sie hata verdi nasıl çözebilirim ve itunes stor ve
apple stora ücretsiz uye olabiliyor muyuz?

arkadaşım sen telefondanmı indirmeye calıştın telefon indirmez sen o oyunları bilgisayardan indireceksin sonra itunes programı yardımıyla telefona kuracaksın tabi telefonun jb li olması lazım :oke:

berktezkosar

berktezkosar

Üye
Engin abi bana accu weather'in parali versiyonunu bulabilir misin? Tesekkurler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Engin abi bana accu weather'in parali versiyonunu bulabilir misin? Tesekkurler
ewet buyur indir 9,99 dolar :D bizde beleş
AccuWeather.com Quick™

magicwords06

Üye
ŞU KONU HAKKINDA; TELEFON İLE RESMİ ÇEKTİKTEN SONRA TELEFON ÜZERİNDE ÇEKİLEN RESME ZOOM YAPINCA RESMİN KALİTESİ BOZULUYOR YANİ GÖRÜNTÜ NET OLMUYOR AMA N97 N86 V.S. DİĞER NOKIA DA RESMİ ÇEKTİKTEN SONRA TELEFON ÜZERİNDE RESMİ YAKINLAŞTIRINCA KALİTESİ ÖNCE BİRAZ BOZULUYOR GİBİ OLUYOR AMA SONRA ONU OTAMATİK OLARAK DÜZELTİYOR..VE YAPMIŞ OLDUGUM O ZOOMLU KISMI KESİP KULLANABİLİYORUM BİLMİYORUM ANLATABİLDİM Mİ?? YANİ 16x KADAR ZOOM YAPABİLİYOR GÖRÜNTÜ KALİTESİNİ BOZMADAN.BEN BAKTIM AMA BULAMADIM YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslında böyle tarifle program bulamam aradıgın programın ismini vermen lazım cok program var hangisinin ne işe yardıgını bilmiyorum sana bir program veriyorum zoom yok ama kesme yapıyor kesecegin yeri işaretliyorsun sadece kestigin yeri yakınlaştırıyor tam ekran yapıyor öyle kaydedebiliyorsun
link ölmeden i,ndir

magicwords06

Üye
aslında böyle tarifle program bulamam aradıgın programın ismini vermen lazım cok program var hangisinin ne işe yardıgını bilmiyorum sana bir program veriyorum zoom yok ama kesme yapıyor kesecegin yeri işaretliyorsun sadece kestigin yeri yakınlaştırıyor tam ekran yapıyor öyle kaydedebiliyorsun
link ölmeden i,ndir

üstad bu dediğin programı indirdim ama kuramıyorum jpa uzantılı dosyası yok içinde...yada başka turlu kurulma yolu mu var????

berktezkosar

berktezkosar

Üye
çok saol engin abicm.. free versiyonu bu aralar sapıtmıştı :D

--------------- Ekleme ---------------

Engin abi program ilk basta acildi.. Sehri felan belirledim.. Baska sehir ekliyordum birden cikti.. Bidaha da giremedm.. Yardimci olur musun?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
üstad bu dediğin programı indirdim ama kuramıyorum jpa uzantılı dosyası yok içinde...yada başka turlu kurulma yolu mu var????
rar lı dosyayı masa ustune indir sonra adını değiştir sondaki rarı sil ipa yaz kaydet bu kadar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok saol engin abicm.. free versiyonu bu aralar sapıtmıştı :D

--------------- Ekleme ---------------

Engin abi program ilk basta acildi.. Sehri felan belirledim.. Baska sehir ekliyordum birden cikti.. Bidaha da giremedm.. Yardimci olur musun?
programı sil tekrar kur istersen

magicwords06

Üye

etame

Üye
selam Engin.Bana Oflu hoca yi bulabilirmisin?
simdiden tesekkurler

magicwords06

Üye
Cycorder 3gs de calışan versiyonu var mıdır?

Üst Alt