Installous dakı bu ve benzerı programları denedim ama nokıa n97 ve diğer nokıalar daki kadar net sonuç alamadım..bunlardan başka program varmıdır acaba?

ne hakında sonuç almak istiyorsunzombieMerhalar sayfalara baktım ama Zombie Smash ve Guerilla bob oyunlarını göremedim bulabılır mısınız? Bide bu king batak falan linkler ölmüş tazeler misiniz?
Selamlr ben bu rapitten arkDasa onerdgnz oyunu indirmeye calistm
fakat safari bu dosyayı indremiyor sie hata verdi nasıl çözebilirim ve itunes stor ve
apple stora ücretsiz uye olabiliyor muyuz?

ewet buyur indir 9,99 dolarEngin abi bana accu weather'in parali versiyonunu bulabilir misin? Tesekkurler
bizde beleş rar lı dosyayı masa ustune indir sonra adını değiştir sondaki rarı sil ipa yaz kaydet bu kadarüstad bu dediğin programı indirdim ama kuramıyorum jpa uzantılı dosyası yok içinde...yada başka turlu kurulma yolu mu var????
programı sil tekrar kur istersençok saol engin abicm.. free versiyonu bu aralar sapıtmıştı
--------------- Ekleme ---------------
Engin abi program ilk basta acildi.. Sehri felan belirledim.. Baska sehir ekliyordum birden cikti.. Bidaha da giremedm.. Yardimci olur musun?
söylediklerini yapmıştım zaten ama genede rar dosyası olarak görünüyor..adını değiştirdim ama bir şy fark etmedi..programı sil tekrar kur istersen