engin kardeşm bana bu iki programı bulabilirmisin (logmeın ıgnitione) (buddy pro)
şimdiden teşekkür ederim...
--------------- Ekleme ---------------
engin kardeşim çok şey istiyorum ama kusura bakma (air maus) bulabilirmisin ama kurması biraz krışıkmış onuda anlatman lazım bana

) bi linkler nolursun rapid olmasın..
bu program pc baglanmak için tüm isteklerini karşılayacak buddy pro dedigin resim içzme programı gebibi bişi dimi şu an musait degilim bulacam sana
Öncelikle kullanıcı adımız için bu siteden üyelik alalım. ve onay epostasına tıklıyoruz kullanıcı adımız aktif hale geliyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burdan indireceğimiz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
exe'yi PC'ye ipa'yı telefona atıyoruz.
Proyu pc mize kurarken siteden aldığımız üyelik adı ve koduni ve pc mizin oturumunda şifre var ise (Bağlantı kurma esnasında o kullanıcı ismi ve koduni girmeniz gerekmektedir bu kullanıcı adı pc nizin oturum adı ve kodudir)
Yada şifre yok ise sizden 8 haneli bir şifre oluşturmnızı isteyecektir bunu her bağlanmaya çalıştığınızda soracaktır basit bir şifre girmenizi tavsiye ederim.
Pc niz yada birden fazla pc nize bu pro yu kurup istediğiniz yerden pc nizi speed olarak kullanabilirsiniz ip derdi olmaksızın karşı kullanıcı ile aynı anda işlem yapabilir izlleyebilir yönlendirebilirsiniz.
Kendi sitesinden aldığınız kullanıcı adınız eposta adresi olarak olacaktır Pro yu kuracağınız tüm pc lerde kurulumda istenecektir girdiğiniz E posta adresini ile kurduğunuz tüm pc lerinizin açık yada kapalı olduğunu görebilir her an istediğiniz gibi bağlanabilirsniz.
Proğramın dürümü ücretlidir free olarak kullanmznız gerekmektedir. KURULUM ESNASINDA FREE olarak kurmamız gerektiğini hatırlatmak isterim ki süresiz bir kullanıcı ismimiz olsun.
Pc den pc ye uzakmasaüstü için üye oldugunuz siteye gidip giriş yaptığınızda açık olan pc lerinizi göreceksinbiz tıkladığınızda pro aktif hale gelip sizi yönlendirecektir.