Dawn
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
cok guzel bir radyo programı her ukleden radyolar turk yapımı türkiyeden yaklasık 200 radyo cok özeligi var dinledigin parcayı facebook dan yayınlayabilirsin felan ii idnlemelerEngin kardeşim biliyorum programları ismi ile istiyorsun ama bir radyo programı arıyorum. App store daki program 3Gs 3.1.2 için henüz imzalanmamış. Şöyle kaliteli radyoları biraraya toplamış İPhone Radyo gibi bir program varmıdır acaba???
ricaederimellerine sağlık üstad
ewet deser eagle indirengin bey desert eagle 3d tam sürüm bulabilirmisin rapid olmasin size zahmet
video çekmek için bu program daha iyiben iVideo Camera programını istiyorum , fakat app.storede 0.99 dolar aileden kredi kartı kullanan yok nereden temin edebilirim -.-
femjoy versiyonu nedirkardes birde iphone femjoy versiyon bulabilirmisin no rapid olmasin sana zahmet
güzel sözler için tşk al kardeşim buda istedigin oyun smashed hayırlı olsunEngin abi senden bi oyun istegim var bulabilirsen harika olur "Smashed" diye bir oyunAyrıca belirtmek isterim iphone'um için gerekli olan herseyi senin sayende edindim gerçekten teşekkur ediyorum Ellerinize sağlık ^^
Engin abim bi oyun daha isteyecegim senden "Deep". Simdiden tessekkurler(bi de yardımın lazım buraya yazmamalıyım biliyorum ama daha yeni hesap actıgım icin pm atamıyorum. olmadı konu acarım ordan yardım edebilrsin kucuk bi sorun )
ya biliyorum o oyunu bir yerlerden aşagı düşüyorsun galiba dimi ama nereye koydum bulamıyorum bulunca emin ol sana pm atacam yardım almak için msn ekleyebilirsin profilimde var
cok guzel bir radyo programı her ukleden radyolar turk yapımı türkiyeden yaklasık 200 radyo cok özeligi var dinledigin parcayı facebook dan yayınlayabilirsin felan ii idnlemeler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkür ederim indiriyorum
2 tane boxing oyunu var ikisinide veriyorumselam Touch KO Boxing oyununu bulabilirmisin ben aradım ama bulamadım
ewet i video cameraengin kardeşim bende senden (ivideocamera) programını istiyorum b unun özelligi çektigin v ideoyu direk fotoraflara kaydediyor bulursan sevinirim
malesef bildigim yok ama varsa senın bildigin ismini vermuhteşem oyunlar hemen yükleyeceğim... knight online tarzı güzel bir oyun...
şifre Şifre: BGiPhone yada BG_iPhoneEngin abi "iGo My Way" navigasyon uygulaması vermişsin indirdim bende ama rar dosyası password istedi verdigin linkte de yazmıyor haliyle. Biliyorsan söyliyebilrmisin ? ( "Deep"i de bulamassan sorun degil abi cok aman aman biseye benzemiyor zaten)
teşekkür ederim ama aradığım oyunu adı Touch KO Boxing bunlar farklı2 tane boxing oyunu var ikisinide veriyorum
süper ko boxing
face faghter
--------------- Ekleme ---------------
şifre Şifre: BGiPhone yada BG_iPhone
maxicepte verilmişti ordan buldum
bu konu hakında hiçbir bilgim yokselam Engin.
tvuplayer da lig tv ye bakabilmek icin sanirim 3g unrectrictor yuklemem gerekiyor.cydia dan yukleyemedim.ya da senin baska bir fikrin var mi
simdiden tesekkurler....
isamjacksonSagol engin abicim sifre ve hersey icin. Affına sıgınarak iki oyun daha istiyecegim. "iSamJackson" ve "ZenBoundle" ben aradım ama bulamadım sen bulursun diye dusundum engin abicm. Tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?