program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

bthnkrdk

bthnkrdk

Üye
sağol kardeş :ehe biliyorum sen ad istiyosundurda senın teldede vardır kesın bole insanları kandıracak uygulama fln varmı bildiğin güzel uygulama ?

cptalperen

cptalperen

Üye
god of war bulabilirimisin acaba (varsa iphone için)

hakan_161616

hakan_161616

Üye
öncelikle teşekkürler uğraşların için benim ricam senden engin bey at yarışı oyunu iphone için

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol kardeş :ehe biliyorum sen ad istiyosundurda senın teldede vardır kesın bole insanları kandıracak uygulama fln varmı bildiğin güzel uygulama ?
sana sihirbazı veriyorum dene
burdan indir

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkürler uğraşların için benim ricam senden engin bey at yarışı oyunu iphone için
güzel bir atyarışı oyunu
videosu

burdan indir

bthnkrdk

bthnkrdk

Üye
çok sagol kardes . bide nba 2k10 bulabilirmisin ? kardes sen bunları nerden buluyorsun solersen senı zırt pırt rhatsız etmeyzz

hakan_161616

hakan_161616

Üye
sağ olasın güzel bir at yarışı hemen indirdin ve yükledim süpersin engin kardeş

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok sagol kardes . bide nba 2k10 bulabilirmisin ? kardes sen bunları nerden buluyorsun solersen senı zırt pırt rhatsız etmeyzz
NBI 2k yok ama daha guzeli vAR

burdan indir

cixim_1905

cixim_1905

Üye
engin kardeşim bana (navigon turkiye) güncel harita olanını bulabilirmsin

xxyzkb

Üye
ımm ben 2g kullanıcısıyım ibluetoot die bi brogram yükledim ama calısmıyor acaba bluetoot aracılığıyla müzik-resim yollayabilceimiz bir program varmı ?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ımm ben 2g kullanıcısıyım ibluetoot die bi brogram yükledim ama calısmıyor acaba bluetoot aracılığıyla müzik-resim yollayabilceimiz bir program varmı ?
bi o program var başka malesef yok

etame

Üye
selam
Ndrive Turkiye yi ariyorum..yardimci olursan sevinirim
tesekkurler

cixim_1905

cixim_1905

Üye
engin kardeşim bnim aradıgım toom tom değil (NAVİGON TURKEY)ismi onu arıyorum b en

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
cixim_1905

cixim_1905

Üye
güleceksin ama bu da değil kardeşş yeni çıktı 2010 ismi navigon appstore de varr ilgilendigin içinde teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

installous da varr navigon yaz arama yerine çıkıyor ben indiremiyom 3g den çok kontur gidiyo :)

berktezkosar

berktezkosar

Üye
Cydiadan sourcelara gir.. Manage.. Add de.. ekle.. O source'un icinden ibluenova olmasi lazim .. Onu indir.. Cok guzel bi program oyun ve uygulama disinda herseyi yolluyor.. Mukemmel birsey.. Sadece iphonelar arasi deil nokia, samsung fln da atabiliorsun.. Ayrica dier cihazlar da sana dosya atabiliyor. (Not: ibluenovayi iphonelar arasi deneme imkani bulamadim ancak dier marka telefonlarda sorunsuz calisiyor) yardimci olabildiysem sevindim :D

--------------- Ekleme ---------------

Engin abi sana zahmet olmazsa "photoboard" adli bi uygulama war app storeda onu bulabilir misin? Simdiden tesekkurler.. :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt