Dawn
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
aslında 5 kb ile inmesi tabiki normal deği en az 15.20 olması lazım ama olabilirde site cok yoğun installous indirdigin programı pc atmak için yapacagın yöntem anlatım kısaca programı installous a ındırınce yukleme winscp ileselam engin
installous hakkinda bi sorum olcakti..indirmek istedigim programlar cok yavas iniyor 5 kb hizinda 3g ile . bu normalmi yoksa bi hata mi var..bi de bu yukledigim ipa. dosyalarini nasil bilgisayara alabilirim.
tesekkurler..
ricaederim berkaycımTessekkur ederim Engin abi.
my mms diye program olduguna emnimisin ikisinide bulamadım baya bir aradım ituneste felanda yok tavsiye ettigim swirlyMMS var ama cydiadan indrebilirsin sources eilk olarak Engin kadeş emegine saglık! Ben 1 seneden fazla iphone kullanyom ama 1-senedir sade telefon ve mp3 pleyer gibi kullanmısım, bu foruma yanlışlıkla rastladim ve senin sayende istedigim oyunları ve programları bulabildim! Artik iphonenin tadını çıkaryorum! O nedenle yinede teşekür edyorum!
Birde küçük bir ricam var My SMS ve MyMMS programlarin tam sürümlerini verebilirmisin, yada ikisi bir arada olan ve diğer telefonlardaki gibi her türlü seçenekli göndermeler yapabilicem bir sms-mms programı varsa bulursan sevinirim!
Çooook sağol...
aslında 5 kb ile inmesi tabiki normal deği en az 15.20 olması lazım ama olabilirde site cok yoğun installous indirdigin programı pc atmak için yapacagın yöntem anlatım kısaca programı installous a ındırınce yukleme winscp ile
user/library/downlods
içinde oyunun kopyasını pc at sonra programı installous ile telefondan kur cunku program kurulunca bulamasın kurmadan kopyalaman lazım hadi kolayı gele
tesekkurler Engin.dedigin gibi 15 - 20 lere kadar cikti iyi cektigi yerlerde..winscp gelince cok karisik birseye benziyor en iyisi hic karistirmamak..
--------------- Ekleme ---------------
tekrar selam Engin..
slingplayer programini ariyorum yardimci olabilirmisin.installous ta bulamadim...
tesekkurler
lkamera zoomselamlar iphone 3g 3.1.2 için kamera zoom arıyorum yardım lütfen teşekürler
nude it berbar bir program haberin olsunkardes ben de bu uygulamayi istiyorum mumkunse Nude It.
simdiden tesekurler
3d henüz yokabicim desert eagle 3d lite olcak app stordaki isim bu bulabilirmisin sana zahmet rapit olmasin sana zahmet
arkadaşım ellerine gözlerine sağlık emeklerin için çok teşekkür ediyorum... bana şu bluetooth konusunda yardımcı olursan çok sevinirim senin bahsettiğin uygulamayı indirdim ama açtığımda işte ekranda bi uyarı çıkıyo ve uygulama kapanıyo yani işe yaramadı iblutooth.. uygulama olmadan bu telefonun bluetooth ayarlarını değiştiremezmiyim yani açıyorum bluetooth boyuna arıyo ama bulamıyo kendisi bulunduğunda da dosya alamıyo fln sorunlu yani.. telefonum iphone 3gs 16 gb versiyonu 3.1.2... bunun dışında senden birde varsa elinde yada bilginde bir program isteyeceğim.. menüdeki uygulamalara fln şifre koyabileceğim bir uygulama varsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
şimdi radar atlatan diye bir program yeryüzünde yok imkansız bir pc veya cep telefonu radardan yakalatmamak gibi bir özeligi sunması imkansız ha nedir maps uzerinden daha önceden radar olan yerleri işartliyip not bırkıyorsun burda radar var diye program sen oralara yaklasınca seni uyarıyor burda radar var bu özeligi şu yonuylede kulanabiliriz herhangibi hastane restorant arkadşlarımızın evinin oldugu bölgeyede not yazsak ahmetin evi mehmetin evi sen yene oraya yaklasınca program seni uyaracaktır ahmetin evine 100 metre var felan olayı anlamısındır insallahkardesim iphone 3g icin tomtom kullaniyorum da bu radar atlatan veya onlarin bilgisini veren bir pro ariyorum yardimci olursan sevinirm;ancak fransa almanya icin ariyorum veya tum avrupa da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?