Program KIrmak

Sponsorlu Bağlantılar

illuminati

Üye
    Konu Sahibi
Program KIrmak
Sevgili arkadaşlar telefon programlarının lisans vs benzeri özellikleri nasıl kırılıyor ?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Exalans

Exalans

Üye
indirdiğin dosyaların içinden ****** veya .app şeklinde dosyalar çıkar bunlar hazır cr*cklı olanlar bunlarımı soruyosun yoksa kendin kırmayımı ?

dustqm

dustqm

Üye
galiba kendi kırmak istiyo ya aslında şu olayın aslını bende öğrenmek istiyom ne biliyim unmakesis fln yapıp temaları fln değiştirebiliyor muyus

Nazy

Nazy

Üye
Bence Arkadaşın (illuminati) Kafasını Karıştırmayalım
Herhangi Bir Programın Nasıl ***** Edeceğini Soruyo.
Kendisi Kıracak Olsaydı Bize Daha Açıklayıcı Anlatabilirdi...

illuminati Sen ***** lemek İstediğin Programın İsmini Bize Yaz Bizde Nasıl ***** Edilir Gösterelim
Çünkü Programa Göre Crackleme Biçimi Değişiyo

illuminati

Üye
    Konu Sahibi
hayır yanlış anladınız kendim nasıl kırabilirim bu konuda bilgi almak istiyorudum ben

sublieutenant

sublieutenant

Üye
kendin kıramazsın ki çünkü her programın içeriği farklı..
bir programla en fazla 2-3 programı kırarsın hepsini değilki bunu bırakta uzmanı yapsın... sen sadece kullan...şifre kırmak çok zor ve suçtur!

illuminati

Üye
    Konu Sahibi
1 - suç olup olmaması vs... bunlar sadece beni ilgilendirir !

2 - ne demek ben kıramam ? diğerleri anasının karnında başlamadı heralde !!

3 - Lütfen sadece bu konuda yardım edecek arkadaşlar mesaj atsız diğerleri maydonoz olmasın

illuminati

Üye
    Konu Sahibi
hiç yok mu anlayan arkadaşlar :( ?

malitas

Üye
dosyanın uzantısı .app olursa ne yapacaz nasıl yüklüyecez lütfen bilgilendirirmisiniz.

ksk_can

ksk_can

Üye
.app dosyası patch yani yama dosyasıdır.Bu dosyayı programın kurulduğu dizinin içine , örn: "E:/system/agile" içine diğer dosyaların yanına kes/yapıştır ile eklemelisin ve bu işlemleri yapabilmek için de FExplorer diye bir pro kullanmalısın..

illuminati

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili arkadaşlar lisans hakkını kırmaktan bahsediyorum hack-***** işlemleri var ya onlardan bahsediyorum

MEsela kopyala yapıştır değil. O kopyalayıp yapıştırdığımız programları hangi yollarla nasıl kırıyorlar bundan bahsediyorum

dustqm

dustqm

Üye
arkadaşın sorduğu da o işte o patch dosyasını nasıl yapcam nasıl değiştircez de registered version olcak dio dizinin içine kopyalamayı sormuyo yani ooo

Nazy

Nazy

Üye
illuminati Programlamadan anlıyomusun....
eğer anlıyosan hangi dili kullanıyosun?
Eğer Bir Brogramı Kırabilmek İstiyosan Onun Hangi Dille Yazıldığını Bilmek Zorundasın
Yani Programı Tekrar Yazıp Seni Engelleyen Kodları Pasif Duruma Getirmen Gerek

illuminati

Üye
    Konu Sahibi
hayır programı tekrar yazmak felan gerekmez hiç bir şekilde böyle bişey saçma olur. Düşünsene windowsun ****** numberini kıran adam oturup windowsu yeniden mi yazdı ?

BEn normal programları kırarken soft ice debugger backdoor gibi şeyler kullanarak programın açığını arar ve içeri dalarım. Fakat sis lerin formatı değişik olduğu için bu yöntem yemiyo.

Başka bişi kullanan var mı bunu merak ediyorum ?

Nazy

Nazy

Üye
Oturup Windowsu Yazmadı....
Windowsu ****** No İstemci Dll sini
Parçalayıp Gerekli Kodları Aldı

Şuana Kadar SIS veya APP Parçalamadım
Yardımcı Olamicam...

tnk

tnk

Üye
dostum proğram kırmak istediğini söylüyosun ama daha ***** atamıyosun belliki. Önce app ve ****** kullanmasını öğren gerisi gelir.
Arkadaşlar .app kullanımını anlatıyo bak sana

oguzhanbolu

oguzhanbolu

Üye
Arkadaş sen bana msnini ver ben sana detaylıca anlatıyım

Takipçi Satın Al

Üst Alt