Profilinize Kullandığınız Gsm Operatörü Bilginizi Ekleyebilirsiniz ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Artık Gsm Operatörüne bakılarak üyeler birbirine hangi çerçevede konuşacağına karar verecek , çok güzel bir seçenek olmuş , emeğinize sağlık :)

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
çok güzel oldu bu :)

recep er

recep er

Üye
güzel olur en çok hangi operatör kullanıldığını az da olsa öğreniriz

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yine MaxiCep yine bir ilk :)
Teşekkürler Ozan :oke:

oguziverson

oguziverson

Üye
gerçekten çok ii bir yenilik teşekkürler:)

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
güsel yenilik ama ettiği teşekür kakmış

mami24

mami24

Üye
bence olmalıydı biraz geç oldu ama olsun...
teşekkürler ozan.

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Çok güzel! Hemen ekledim. :oke:
Ama böyle tüm operatörlerin kombinasyonunu girmek yerine üç tane checkbox koyup kullanılanları seçmek daha şık olmaz mıydı:)
Türkiye'ye eklenen her operatör için toplam operatör sayısı kadar daha seçenek eklemek lazım oluyor böyle. Programcılık açısından bakıldığında pek hoş olmayan bir durum.

İmparatore

İmparatore

Üye
eywallah

ycolak

ycolak

Üye
teşekkürler :) iyi oldu valla

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Çok güzel! Hemen ekledim. :oke:
Ama böyle tüm operatörlerin kombinasyonunu girmek yerine üç tane checkbox koyup kullanılanları seçmek daha şık olmaz mıydı:)
Türkiye'ye eklenen her operatör için toplam operatör sayısı kadar daha seçenek eklemek lazım oluyor böyle. Programcılık açısından bakıldığında pek hoş olmayan bir durum.
Evet haklısınız ancak checkbox ın gösterimi ile ayrıyetten uğraşmak gerekiyor. 3 Operatör olduğu için kombinasyon az ancak 5 olursa hayli fazla olacak fakat başka operatör olusacağını sanmıyorum artık Türkiye' de :) Avea nın her yöne sınırsız tarifesinden daha avantajlı konusturacak operatör zarar eder :)

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Anladığım kadarıyla site PHP.
Bugün şehir dışına çıkacağım ve 2 hafta boyunca gelmeyeceğim. Eğer isterseniz geldiğim zaman bu konuyla ilgilenebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt