Profilimde çalan müzik hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Profilimde çalan müzik hakkında...
Arkadaşlar profilimde çalan bu şarkının ismini bilen varsa kendisinden ricam bana bildirsin...Çok aradım ama bulamadım...İlgilenen arkadaşlara teşekkürü borç bilirim...

Progressivity

Progressivity

Üye
hardstyle, harddance, eurodance türevlerinden birine benziyo ama çok kolpa oldugunu söylemeliyim kaliteli bir isim yapmışa benzemiyor, underground çalışmalardan biri olabilir bu da bulma şansını biraz zorlaştırır yine de kolay gelsin

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum ben bu müzik işinden pek anlamam , yani underground filan pek yabancı geliyor...:D Bunu yapan bir DJ filan mı ? Yorum için teşekkürler...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Istersen melodiler bölümüne bir konu açarak öğrenebilirsin abi :D Burada görülmesi biraz zor olabilir ...

Progressivity

Progressivity

Üye
Dostum ben bu müzik işinden pek anlamam , yani underground filan pek yabancı geliyor...:D Bunu yapan bir DJ filan mı ? Yorum için teşekkürler...

muhtemelen bir dj dostum ama ismi bilinmeyen underground djlerden büyük olasılıkla, parçada kullanılan vstler çok basit zaten pek profesyonel bi parça değil gibi geldi bana yanlış anlama parçayı ararken kolaylık olsun diye söylüyorum bunların hepsi bi kriterdir ayrı enes kardeşime katılıyorum saygılar :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim saygı bizden...Melodiler bölümünde şansımı zorlayayım ozaman...:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu ne be vıyvıdı vıyvıdı :D
İyi ki bilmiyorum dedirtti :D

Bu arada firefoxda sekmeler çok fazlaydı, profiline bir kaç kere tıklamışım sonra farklı zamanlarda bakmışım öyle açık kalmış profilin...
3 ayrı koldan aynı parça çaldı bir ara yemin ederim beyin şeysi geçirdim.... Dönmesi...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Demek sende beğendin...3 ayrı sekmede açtığına göre...:D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yahu profiline koyduğun müziği bilmiyyon mu ? :ehe

Cynical

Cynical

Üye
Released bir parça olduğunu düşünmüyorum. Kötü kalite bir elektro setin içerisine karışmış olabilir. Kimin işi olduğunu bulmak zor ama bilinen dj'lerin tarzı kesinlikle değil.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yahu profiline koyduğun müziği bilmiyyon mu ? :ehe

Maalesef bilmiyorum...Biyerden duydum hoşuma gitti bende ekledim...Ama tamamını bulamadım çünkü eklediğim yerde de ismi yoktu...:evet:

Yorumlarınız için teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt