CryDaqqeR Üye Konu Sahibi Fatih[Sag0]HiphoP;2006744' Alıntı: Ben yaptım aynısını ama olmadı ya müzik çalmıyor Genişletmek için tıkla ... biyerde hata yapmışsındır veya tamamiyle doğru yaptıysan upload sitesinden kaynaklanan bir sorun vardır
Fatih[Sag0]HiphoP;2006744' Alıntı: Ben yaptım aynısını ama olmadı ya müzik çalmıyor Genişletmek için tıkla ... biyerde hata yapmışsındır veya tamamiyle doğru yaptıysan upload sitesinden kaynaklanan bir sorun vardır
CryDaqqeR Üye Konu Sahibi tişörtü' Alıntı: eline sağlık dostum isime yaradı saol Genişletmek için tıkla ... önemli değil
CryDaqqeR Üye Konu Sahibi izmirligenc' Alıntı: tesekkurler gerekti simdi Genişletmek için tıkla ... petekyou' Alıntı: teşşekkürler ve saol Genişletmek için tıkla ... önemli değil
izmirligenc' Alıntı: tesekkurler gerekti simdi Genişletmek için tıkla ... petekyou' Alıntı: teşşekkürler ve saol Genişletmek için tıkla ... önemli değil
CryDaqqeR Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: güzel anlatmışsın teşekkürler Genişletmek için tıkla ... beyendiğine sevindim
CryDaqqeR Üye Konu Sahibi techno boys' Alıntı: müziği ekledm tşk Genişletmek için tıkla ... önemli değil
tragedie Emekli Yönetici bir haftadır benim profildeki müzik çalmıyor linki iki defa tazeledim ama kiwi6 isimli sitede sorunmu var
bir haftadır benim profildeki müzik çalmıyor linki iki defa tazeledim ama kiwi6 isimli sitede sorunmu var
CryDaqqeR Üye Konu Sahibi İntifada' Alıntı: bir haftadır benim profildeki müzik çalmıyor linki iki defa tazeledim ama kiwi6 isimli sitede sorunmu var Genişletmek için tıkla ... evet çok sorunlu bi site bende en az 5 kere yeniledim müziklerin büyük boyutlu olması da çok etkiliyor sürekli kopukluk oluyor ve sayfa yenilemek gerekiyor farklı bir upload sitesini deneyin halil96' Alıntı: Çok Faydalı Bir Anlatım, Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... önemli değil bek1905' Alıntı: eline sağlık Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun
İntifada' Alıntı: bir haftadır benim profildeki müzik çalmıyor linki iki defa tazeledim ama kiwi6 isimli sitede sorunmu var Genişletmek için tıkla ... evet çok sorunlu bi site bende en az 5 kere yeniledim müziklerin büyük boyutlu olması da çok etkiliyor sürekli kopukluk oluyor ve sayfa yenilemek gerekiyor farklı bir upload sitesini deneyin halil96' Alıntı: Çok Faydalı Bir Anlatım, Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... önemli değil bek1905' Alıntı: eline sağlık Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun