Profil Müziğimi Değiştirdiiiim!!! (Charles Aznavour - Emmenez Moi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Biz italyalarda toscana şarabı içemiyoruz ki. Çerezsiz bira içeriz biz anca.

Revengeful

Emekli Yönetici
Millet iciyo ya

haltie

haltie

Üye
Çizgisini koruyor adam şaşırtmıyor bizi :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
İtalyan çizgisi

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Erol'um Halit'im, neyse ki siz İtalyan'lara takmışsınız. Mazallah ya tersi olsaydı :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Biz bir garip moderatörüz Ata. Kimseye takamayızki biz. İtalyaya gitsek belki takardık. Ama dolmuşa binip eve gidemiyoruz

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen aklını "takmakla" "sokmakla" "geçirmekle" falan bozmuşsun dostum... Sistem çalışmayınca çeneye vurur derler... Bence forumda olabildiğince az yapalım bunun muhabbetini... Ben de sana uyuyorum millete alay konusu oluyoruz...

haltie

haltie

Üye
Kafayı neden bozayım:) Seninle yapıyorum bu muhabbeti.Başkasıyla yapmam varsada çok nadirdir.Zaten burda da sen başlatmışsın takma muhabbetini.Genelde ben sonradan dahil olurum.Bundan sonra yapmayalım bence de gerek yok.

minoo

minoo

Üye
beyler sakin olun yahu..muhabbetleri tutuluyor dedik nazara geldiler :nazar:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Profil müziğin için konu açmışsın Ata. O kadar da dinlenesi bir müzik değil şimdi :) Benim profil müziğim daha iyice....

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Asabilik bir durum yok Pınar :bilmm

O kadar da dinlenesi bir müzik değil
Tarzın olmayabilir de tüm Dünyanın zevkle dinlediği bir eserdir bu :) Hani sadece benim subjektif görüşümle değer kazanmasını beklediğim bir parça değil, artık objektif standartlara göre de "dinlenesi" bir parça :)

İş yerindeki bilgisayarda hoparlör yok ama muhtemelen sende mehter marşı vardır :ehe
Eve gidince dinlerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt