Profil,de "alıntı yapılmış mesaj" takibi için yeni pencere olabilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Profiliniz'de "alıntı yapılmış mesaj" takibi için yeni pencere olmasını istermisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
iyi fikir Mustafa :oke:

bir iLk' e daha imza atmış oLuruz ..

OğuzcanAbi

Üye
eee
ozan abi nin noktayı koymasını bekliyoruz :ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Her Forumdada Olduğu Gibi Profilde Otomatik Abonelik Seçenği Olsun.Bir Konuya Mesaj Yazdığımızda Otomaik Abone Olalım Böylece Daha İyi Takip Ederiz :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
inşallah güven abi hakan kardeş güzel bir sistem olacağı düşüncesinde yim umarım sayın ozan bey negative sitesi için elinden geleni yapacaktır uygun görür ise tabi

s@hr@

s@hr@

Üye
bence de çok güzel fikir :oke: gerçekleşirse süper olur :)

kol@j

kol@j

Üye
önce bu konuyu anlamadım ama evet oyu vermiştim...

anlayınca iyi olacağını ummuştum

şimdi ise ısrarla savunuyrum

hayırlı maxicepler.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence de çok güzel fikir :oke: gerçekleşirse süper olur :)
inşallah hayırlısı diyelim. büyük yorumu bekliyoruz bakalım ne olacak.?

önce bu konuyu anlamadım ama evet oyu vermiştim...

anlayınca iyi olacağını ummuştum

şimdi ise ısrarla savunuyrum

hayırlı maxicepler.

teşekkür ederim mustafa abi hayırlı maxicep'ler desteklediğin için de saol.

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
güzel bi fikir...

L'italiano

L'italiano

Üye
Anket Yanlış Açılmış Çünkü: Ankette Çoklu İşaretleyebiliyoruz ve 2 Seçeneğimişz Var Bunların Birisi Olumlu Birisi Olumsuz Yönde.Anketi Açarken Ya Çoklu Seçenek Bırakmayacaktınız Yada Birbirine Yakın Bi Kaç Ayrıntısı Farklı Seçeneği Olan Cevap Olmalıydı.

Ben Olumlu Yönde Kullandım ;)

kol@j

kol@j

Üye
konu sahibi yöneticilerin dikkatini çekmek için şeettirebilir..... şikayet butonunu kullanabilir...
tekliflerimde ben de öyle yapıyordum...

Ozan

Ozan

Admin
Forumu gerçek zamanlı takip edilmesini tercih eden biri olduğumdan otomatik uyarılar, ikazlar veya kolay kısayollar mümkün oldugunca her ne kadar oluşturulsa da yine de konularınıza veya cevap yazdıgınız konulardaki mesajlara duyarlı olup takip etmek aslında sizin kendinizin uğraş ile yapması gereken bir olgu.

Yine de istenilen özelliğin teknik açıdan mümkün olup olmamasını yazılımcı arkadasımızla konusacagim. Şahsen çok çok önemli bir özellik olmadıgını düşünerek, zaten forumdaki son konularınızın dısında konularınızdaki sizden sonraki cevapları görebilmek mevcut özelliklerimiz arasında var profil sayfanızda..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Forumu gerçek zamanlı takip edilmesini tercih eden biri olduğumdan otomatik uyarılar, ikazlar veya kolay kısayollar mümkün oldugunca her ne kadar oluşturulsa da yine de konularınıza veya cevap yazdıgınız konulardaki mesajlara duyarlı olup takip etmek aslında sizin kendinizin uğraş ile yapması gereken bir olgu.

Yine de istenilen özelliğin teknik açıdan mümkün olup olmamasını yazılımcı arkadasımızla konusacagim. Şahsen çok çok önemli bir özellik olmadıgını düşünerek, zaten forumdaki son konularınızın dısında konularınızdaki sizden sonraki cevapları görebilmek mevcut özelliklerimiz arasında var profil sayfanızda..

öncelik'le yaptığınız bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Umarım kendimi bu yorum'da tam olarak ifade edebilirim. Dediğiniz gibi mesaj takibi için genelde kendi uğraşlarımla araştırarak bakıyorum. Bunu nasıl yaptığıma gelirsek. Bugün yazdığım bu ilk mesajı yazdıktan sonra, günlük 60 msj yazdığımı düşünürsek. Yarın bu 60 mesajı kontrol ediyorum alıntı varmı diye. Ertesi gün bi 60 mesaj daha, 2 gün sonra bu 120 mesajı gözden geçiriyorum. Bu hergün böyle devam ediyor. Buda benim forumda daha iyi vakit geçirmem için bir zaman kaybı olarak düşünüyorum. Konuları takip etme konusunda bi sıkıntım yok onları zaten takip etmek kolay oluyor. Ve diğer kısa yollar çabuk erişimler her hali ile maxicep'ten memnunuz. Daha ileriye ve daha iyisi için fikirlerimizi hiç çekinmeden söyleriz. Sizlerde uygunsa karar verir, iyi olacaksa uygularsınız. Yapılacak herşey maxicep ve ailesi içindir. Yazdığınız yorum,öneri, ve çözümlere ise saygı duyarız.
Teşekkürler...
saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt