Profil,de "alıntı yapılmış mesaj" takibi için yeni pencere olabilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Profiliniz'de "alıntı yapılmış mesaj" takibi için yeni pencere olmasını istermisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Profil,de "alıntı yapılmış mesaj" takibi için yeni pencere olabilirmi?
Merhaba sayın Admin ve arkadaşlar anket oluşturdum çünkü isteyen olurmu olmazmı artık istek oranına göre değerlendirme yapılsın istedim.

Kimimiz günde 200 ün üstünde cevap yazıyor bazı cevaplarımız alıntı yapılarak cevaplandırılıyor.
Mesaj sayısı fazla olunca'da mesajlarımız'da "alıntı yapılmış cevapları" takip etmek zor oluyor.
Bunun içinde eklentideki resimde görüldüğü gibi, profilde ek pencere olursa takip etme imkanımız olur diye düşündüm. Tabi bunun olup olamayacağı admin ler tarafınca uygun görülürse karar verilir yapılır.
Bizler için de iyi olur

Biri yazdığım mesajı alıntı yaparak cevap vermiş ve buda ben yazdıktan 1 gün sora yada 1 hafta sonra yapılmış olabilir. Ben bundan haberdar olmak istiyorum. diyen arkadaşlarımız varsa ankete katılıp yorumlarını yapabilirler. Teşekkürler...

Ekli dosyalar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konuya abone olabilirsin aynı şey .

Tuba

Tuba

Üye
güzel bi uygulama olabilir ama
ya alıntı yapmadan cevap vermişse buda olabilir :hmmm
o zaman sistem nasıl ayırt edecek :hmmm

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güzel bi uygulama olabilir ama
ya alıntı yapmadan cevap vermişse buda olabilir :hmmm
o zaman sistem nasıl ayırt edecek :hmmm

Bizim için önemli olan zaten alıntı mesaj. Alıntı yapmadan cevap verdiği önemli değil sistemin evreye girmesine gerek yok. Dediğin gibi her msj abone olmak daha zahmetli. Anlık mesajlaş mada görüyor insan ama aradan bir kaç gün geçmiş olabilir biri yorum yapmıştır mesaja ben ta... 200 msj geriye gidecem bakacam misal biraz zahmet oluyor.

aRdiLê

aRdiLê

Üye
İyi oLur benCe (.

Tuba

Tuba

Üye
Bizim için önemli olan zaten alıntı mesaj. Alıntı yapmadan cevap verdiği önemli değil sistemin evreye girmesine gerek yok. Dediğin gibi her msj abone olmak daha zahmetli. Anlık mesajlaş mada görüyor insan ama aradan bir kaç gün geçmiş olabilir biri yorum yapmıştır mesaja ben ta... 200 msj geriye gidecem bakacam misal biraz zahmet oluyor.

Mustafa her mesaja aboneliği otomatik yapabilirsin profil ayarlarından yazdığın her konuya otomatik abonelik sağlayabilirsin

Samsun55''

Samsun55''

Üye
olabilir neden olmasın hizmette sınır yok :ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Evet, olursa güzel olur. :hmmm

kol@j

kol@j

Üye
ya hu kafam karıştı kim neyi istiyor savunuyor kim neyi istiyor...
kim neye gerek yok diyor anlamadım...

alıntı yapılmışsa bir yerden... alıntıpenceresinin üstünde zaten ok var... başka sayfa dan ya da başka konudan alıntı yapılasa dahi cevaba gidiyor tıklayınca.

ha hangi mesaj alıntı konusu olduysa onun yanına bir düğme yada benzeri atılır... tıklayınca arama sayfası açılıp o konuların ilgili sayfasının bağlantıları sıralanır... mı?

neyse Allah selamet versin

hayırlı maxicepler.

Tuba

Tuba

Üye
ya hu kafam karıştı kim neyi istiyor savunuyor kim neyi istiyor...
kim neye gerek yok diyor anlamadım...

alıntı yapılmışsa bir yerden... alıntıpenceresinin üstünde zaten ok var... başka sayfa dan ya da başka konudan alıntı yapılasa dahi cevaba gidiyor tıklayınca.

ha hangi mesaj alıntı konusu olduysa onun yanına bir düğme yada benzeri atılır... tıklayınca arama sayfası açılıp o konuların ilgili sayfasının bağlantıları sıralanır... mı?

neyse Allah selamet versin

hayırlı maxicepler.
yok karışıklık Mustafa yönetim uygun görürse uygulama başlar zaten...
Starsleyin dediği bi konuya cevap yazdın ve konuya bakmadın bidaha ancak bi üye senin mesajından alıntı yaptı sürekli konuya mesaj yazıldığı için bunu görmüyorsun sende o üyenin yazdığı cevabi göremedin starsley Mustafa bu fikri dile getirdi kimsenin karşı çıkdığı yok dediğine sanırım :D :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Alıntı ile cevp verildiğinde e-postaya bilgi mesajının gönderilmesi gibi çeşitli sistemler bazı sitelerde mevcut.
Böylesi bir uygulamanın sitemize de yararlı olacağı kanaatindeyim.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Starsleyin dediği bi konuya cevap yazdın ve konuya bakmadın bidaha ancak bi üye senin mesajından alıntı yaptı sürekli konuya mesaj yazıldığı için bunu görmüyorsun sende o üyenin yazdığı cevabi göremedin starsley Mustafa bu fikri dile getirdi kimsenin karşı çıkdığı yok dediğine sanırım :D :D

sabah mustafa abi ile özelden konu ile biraz konuştuk. Onun da demek istediği. konu ve mesaja abonelik olunca yine kontrol edersin diyor. Bu farklı birşey okadar çok mesaj yazıyoruz ki hangi birine abone olalım kolay bir sistem olsun maksat olursa tabi. Mustafa abi de bunun yapılması formun tekrar düzenlenmesi sistemin algılaması biraz sorun çıkartır dedi yada bu işlem biraz uzun sürer dedi. Veb tasarım ve grafik çiler izin bu işlem pek zor olmasa gerek. Hayırlısı diyelim artık.

kol@j

kol@j

Üye

Alıntı ile cevp verildiğinde e-postaya bilgi mesajının gönderilmesi gibi çeşitli sistemler bazı sitelerde mevcut.

hah şimdi taşlar yerine oturdu...

gayet pratik bir çözüm olur...

teşekkürler

zaza

zaza

Üye
valla olsa iyi olur ben hep gelemiyom çoğu kez alıntı yapılıyor ve heryerede giremiyom zaman yok operasyon o bu şu derken zaman kalmıyor olsa benim için süper olur dahada bağımlı olurum :D:ehe

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sana hak veriyorum:oke:

bencede :ehe

bu tür özellikler bulunsun bence.isteyen kullanır istemeyen kullanmaz.

hah şimdi taşlar yerine oturdu...

gayet pratik bir çözüm olur...

teşekkürler

valla olsa iyi olur ben hep gelemiyom çoğu kez alıntı yapılıyor ve heryerede giremiyom zaman yok operasyon o bu şu derken zaman kalmıyor olsa benim için süper olur dahada bağımlı olurum :D:ehe

ankate katılıp düşüncelerinizi dile getirdiğiniz için teşekkürler umarım olumlu olur.

--------------- Ekleme ---------------

AYNI ŞEY DEİL Kİ
mesela gönüldaşlara abone olmak
war
1-2 mesajlı konulara abone olmak war
bence olabilir.. :D

İyi oLur benCe (.

olabilir neden olmasın hizmette sınır yok :ehe

teşekkürler arkadaşlar düşünceleriniz için inşallah olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt