Profesyonel Anlamda İlk Şarkımı Yaptım Gelin :)

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

Bu Mesaj Tırnak Makasından Gönderildi

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Beat:

Şarkıdaki resim:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

resim bu :oke:

222112

222112

Üye
:tşk:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:rica:

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
ord

ismail

ismail

Üye
güzel olmuş pampa :D

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Dinleyin arkadaşlar :D

ismail

ismail

Üye
Youtubeden para kazanabiliyoz mu :D

ismail

ismail

Üye
paypal falan diyolar paypal güvenilir mi?
Hesap açsam sorun olur mu sence?

abandonware

abandonware

Üye
Metin çalışman çok güzel olmuş, ister sözleri olsun (sözlerden pek anlamam ama emek verilmiş sonuçta), ister fon müziği olsun (o güzel olmuş bak), oldukça güzel bir çalışma. ama sana tavsiyem "r" harflerini hiç kullanma şarkıda, hem farklı kelimeler kullanırsın hemde rap'inin içinde "r" olmayınca dinleyiciye farklı bir izlenim kazandırır. Dediğim gibi, ilk rap çalışması için harikulade :oke:

- - - Eklendi - - -

paypal falan diyolar paypal güvenilir mi?
Hesap açsam sorun olur mu sence?

adres çubuğunda yeşil bir onay görüyorsan güvenilir demektir :oke: benim şahsen google wallet hesabım var işimi görüyor playstore'da falan

ismail

ismail

Üye
google cüzdan he :)
Sağolasın :)

• Beğen
Tepkiler: abandonware
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Metin çalışman çok güzel olmuş, ister sözleri olsun (sözlerden pek anlamam ama emek verilmiş sonuçta), ister fon müziği olsun (o güzel olmuş bak), oldukça güzel bir çalışma. ama sana tavsiyem "r" harflerini hiç kullanma şarkıda, hem farklı kelimeler kullanırsın hemde rap'inin içinde "r" olmayınca dinleyiciye farklı bir izlenim kazandırır. Dediğim gibi, ilk rap çalışması için harikulade :oke:

- - - Eklendi - - -

adres çubuğunda yeşil bir onay görüyorsan güvenilir demektir :oke: benim şahsen google wallet hesabım var işimi görüyor playstore'da falan

:oke:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
konuyu yeni gördüm :oke:

Üst Alt