Probook tablet guncelleme yardim

Sponsorlu Bağlantılar

<zxc

<zxc

Üye
Probook tablet guncelleme yardim
Herkeze merhaba elimde probook prbt100 model tablet var (10.1)
Surum 4.0.4 ve system update ten check now deyince " please make sure you have update.zip in sd or nand"
Diyor android te cok yeniyim ilk android cihazim bu tablet pro2000 sitesinde img dosyasi var ama nasil kuracagimi bilmiyorum yardim edin lutfen simdiden tesekkurler

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Guncelleme dosyasini hafiza kartina ismi update.zip olarak atacaksin, son basta yazdiklarini yapacaksin. Ayrica uslubuna dikkat et, adminleri elestirmek sana dusmez.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Önce uslubunuza dikkat edin burda sizden büyük insanlar olduğunu unutmayın.Yardım alınca iyide yardım alamayınca sağa sola hakaretlere varan boyutta eleştirmek eleştiri değildir.Bu yaptığınızı yaşınıza veriyrum ve tekrarı olmamasını diliyorum.Konu ile ilgili bigisi yada tecrübesi olan arkadaşlarımız cevaplayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
<zxc

<zxc

Üye
img dosyasını zipin içine atıyorum ozaman yanına system ve meta inf idye iki klasör oluşuyor sonra system updateten check now diyorum buluyor ve recovery mod açılıyor ordan install update zip from external storage diyorum update zipi seçiyorum FAİLED THE WHOLE - FİLE SİGNATURE DİYOR İNSTALL ABORTED DİYOR ve tekrar rebot oluyor cihaz napıcam ?