Pro Flashlight El Feneri Uygulaması | Windows Phone 8

Konu Sahibi
Pro Flashlight El Feneri Uygulaması | Windows Phone 8
ProFlashlight Uygulaması Windows Phone 8 Mağazasında

ProFlashlight uygulaması artık Windows Phone 8 mağazasında.Bu uygulama ile hem kamera flaşını kullanmanızı sağlayacak hemde pil durumunuzu görebileceksiniz.Ayrıca uygulama ekranında küçük bir pusula da mevcut.

Bir çok flaş uygulamasının içinde en iyi uygulamalardan biri olan ProFlashlight uygulaması kendine has özellikleri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Proflashlight uygulaması Windows Phone mağazasında 2 farklı sürüm olarak karşımıza çıkıyor.Bunlardan ilki ücretsiz sürüm olup sadece 2 temaya ve 3 sese sahip,diğer ücretli sürümünde ise(Proflashlight PLUS) 13 adet tema ve 6 adet sese sahiptir ve bu ücretli sürümün fiyatı 2,00TL olarak belirlenmiştir.

Ücretsiz sürüme (ÜCRETSİZ),ücretli sürüme de (ÜCRETLİ - 2,00TL) ulaşabilirsiniz.

Tepkiler: kamuraN021
Geçen aylarda kulüpte sormuştum el feneri arıyordum bu haber çok iyi oldu

Haber için teşekkürler

Tepkiler: Web Designer
Haber için teşekkürler çok önceden kurmuştum ama hoşuma gitmedi şahsen el feneri uygulaması işlevi gibide görünümüde sade olmalı

kursat99

Üye
Tüh Lumia 520'ye sahip (olacak) arkadaşlar kullanamayacak

Haber için teşekkürler kardeşim.
Ancak bana göre en iyisi şu:

Tepkiler: Web Designer
    Konu Sahibi
Geçen aylarda kulüpte sormuştum el feneri arıyordum bu haber çok iyi oldu

Haber için teşekkürler

Haber için teşekkürler çok önceden kurmuştum ama hoşuma gitmedi şahsen el feneri uygulaması işlevi gibide görünümüde sade olmalı

Haber için teşekkürler kardeşim.
Ancak bana göre en iyisi şu:

Aynen hem ücretsiz hem kullanımı basit ve süper iş görüyor

Rica Ederim

Tepkiler: bulutsuzgece
Konu için teşekkürler kardeşim, bende Özgür'ün paylaştığı uygulamayı kullanıyorum.

Konu Sahibi
Rica Ederim Gökçen abicim

Tepkiler: OttomaN TigeR