Pro Flashlight El Feneri Uygulaması | Windows Phone 8

Sponsorlu Bağlantılar

Web Designer

Web Designer

Üye
    Konu Sahibi
Pro Flashlight El Feneri Uygulaması | Windows Phone 8
ProFlashlight Uygulaması Windows Phone 8 Mağazasında

ProFlashlight uygulaması artık Windows Phone 8 mağazasında.Bu uygulama ile hem kamera flaşını kullanmanızı sağlayacak hemde pil durumunuzu görebileceksiniz.Ayrıca uygulama ekranında küçük bir pusula da mevcut.

Bir çok flaş uygulamasının içinde en iyi uygulamalardan biri olan ProFlashlight uygulaması kendine has özellikleri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Proflashlight uygulaması Windows Phone mağazasında 2 farklı sürüm olarak karşımıza çıkıyor.Bunlardan ilki ücretsiz sürüm olup sadece 2 temaya ve 3 sese sahip,diğer ücretli sürümünde ise(Proflashlight PLUS) 13 adet tema ve 6 adet sese sahiptir ve bu ücretli sürümün fiyatı 2,00TL olarak belirlenmiştir.

Ücretsiz sürüme (ÜCRETSİZ),ücretli sürüme de (ÜCRETLİ - 2,00TL) ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Geçen aylarda kulüpte sormuştum el feneri arıyordum bu haber çok iyi oldu :good:

Haber için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Haber için teşekkürler çok önceden kurmuştum ama hoşuma gitmedi şahsen el feneri uygulaması işlevi gibide görünümüde sade olmalı :)

kursat99

kursat99

Üye
Tüh Lumia 520'ye sahip (olacak) arkadaşlar kullanamayacak :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler kardeşim.:oke:
Ancak bana göre en iyisi şu:

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
Web Designer

Web Designer

Üye
    Konu Sahibi
Geçen aylarda kulüpte sormuştum el feneri arıyordum bu haber çok iyi oldu :good:

Haber için teşekkürler :)

Haber için teşekkürler çok önceden kurmuştum ama hoşuma gitmedi şahsen el feneri uygulaması işlevi gibide görünümüde sade olmalı :)

Haber için teşekkürler kardeşim.:oke:
Ancak bana göre en iyisi şu:

Aynen hem ücretsiz hem kullanımı basit ve süper iş görüyor :tşk:

Rica Ederim :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu için teşekkürler kardeşim, bende Özgür'ün paylaştığı uygulamayı kullanıyorum.

Web Designer

Web Designer

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim Gökçen abicim :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt