prism3d sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

hAcKeRan

hAcKeRan

Üye
    Konu Sahibi
prism3d sorunu
arkadaşlar 18 wos serisini geneliniz biliyordur.benim pc de bu oyun serisinden oyunları açmada bi sorunum var.seçicilik yaıyo =] across america ve haulin' oyunlarını açarken pedal to the metal ve american long haul oyunlarını açmaya çalışırken hata veriyor.oyunun sistem gereksinimi benim özelliklein yarısı kadar olmasına rağmen bunu bi türlü çözemedim bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi şimdiden teşekkür ederim

not:benim ekran kartım 256 mb ati radeon 9200 ram 512 mb.oyun isteği 64mb ekran kartı ve 256 ram.lütfen yardım across america dan sıkıldım daha gerçekçi simülasyon oynamak istiyorum... :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: orcusss

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Tabi Oyun orjinal değil:)
Prism3d hatasını c*ack omadığından veya yanlış olanını kullandığından alıyorsun.Sitemizde bu tarz paylaşımlar yasak olduğu için şöyle söyleyebileceğim;
Google'a Haulin prism3d dosyası diye yazdın mı seni gerekli sayfalara yönlendirecektir:oke:

hAcKeRan

hAcKeRan

Üye
    Konu Sahibi
=] teşekkür ederim moderatörüm.ben bunu arattım gugıl amcaya-:)- sorunu çözmek için ekran kartı kontrol paneline girmek gerekiyormuş.ati için de cataclyzm (eğer yanlış hatırlamıyosam) den bu ayarları düşürmek gerekiyomuş.buna nasıl ulaşabilirim??tam olarak nerede bu??

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ATi ekran kartını hiç kullanmadım.
Ama Ekran kartınla birlikte verilen yazılım cd sinin içinde mutlaka programı vardır.

hAcKeRan

hAcKeRan

Üye
    Konu Sahibi
saol dostum ati nin sitesinde bnm ekran kartı için uygun olan catalyst programını indiriyorum.bakalım yine verecek mi.ben 9 serisinden bi tane yüklemeye çalıştım ama hata verdi şimdi inen 6 serisinden(program için) babamı ikna etmeye çalışıyorum pc yi yenilemek için bakalım nolucak =] hayırlısı...

Takipçi Satın Al

Üst Alt