Prior Design Mercedes-Benz C-Serisi Coupe Black Edition Widebody

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Prior Design Mercedes-Benz C-Serisi Coupe Black Edition Widebody
[h=2]Prior Design prestijiyle Mercedes-Benz C-Serisi Coupe Black Edition Widebody görenleri büyülüyor.[/h]
Renk tercihleri son derece uyumlu ve doğru.
Alman oto modifiye firması Prior Design, Mercedes Benz C-Serisi Coupe için tasarladığı yeni genişletilmiş aerodinamik gövde kitini Black Edition üzerinde tanıttı. Prior Design ekibi, PD Black Edition adını verdikleri müthiş modifiye paketini 7,900 Avro karşılığında montajlıyor.

Paket ile birlikte araca monte edilen eklentiler arasında kanatlı ve LED gündüz ışıkları beslemeli ön tampon, yan etekler, genişletilmiş bir arka kasa, difüzörlü arka tampon ve hava girişlerine sahip ön ve arka çamurluklar bulunuyor.

Çoğu zaman olduğu gibi, parçalar Dura-Flex maddesinden yapılıyor. Dura-Flex teknolojisi esnekliği ve kalıcılığı ile bilinirken, aynı zamanda kolaylıkla boyanabilir oluşu da başka bir avantajı.

Coupe lüks araçlar arasında çoğu insanın ilk tercihi olan Mercedes-Benz C-Serisi Coupe, parlak kırmızı rengi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Arabalardan biraz bile olsa anlayan bir kişinin daha ilk görüşte odağını toplayabilecek güzellikte ki araç, bir kez bakanı döndürüp bir daha baktırıyor doğrusu. Abartısız ancak bir o kadar da sıradışı bir görünüm veren Prior Design parçaları, oturaklı Mercedes’in daha da geniş görünmesine neden olmuş.

Kaputunda bulunan iki adet hava deliği sinirli bir boğanın bakışlarını andırırken, aracın yan kısmında bulunan siyah çıkartmalar, parlak siyah jantlar ile son derece uyumlu bir görüntü çiziyor. Genişletilmiş çamurluklar ve arka tampona son rötuşu ise difüzörü süsleyen egzozlar yapıyor. İki adet sağ tarafta, iki adet sol tarafta toplam dört adet olarak tercih edilen egzoz sistemi, klasik olmasına rağmen dikdörtgensel görünümü ile son derece uyumlu ve şık duruyor.

 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
420
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
671
x-scarface
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
514
Kingmortall
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
545
x-scarface


Üst Alt