Prince of Persia HD s60v5 (nokia ve samsung için)

Sponsorlu Bağlantılar

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
saol

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler kardeşim

3sm3r

Üye
emeğine sağlık

nurnisrum

Üye
ya sizin verdiğiniz oyunların ben taaa arkadaş adam akıllı bi program yapsanızda kursak iki farklı part var ikisinide kurdum oyunu kurdu açmıyorr

Nissan 350 Z

Nissan 350 Z

Üye
Eline Sağlık Anıl Abi ...:oke:

ThaSkc

ThaSkc

Üye
Teşekkürler...

SilentOne

SilentOne

Üye
çok kasıyor 5800 oyun pff...

nooyan

nooyan

Üye
sagolasın

IronLaw

Üye
Paylaşım İçin Saol...

Berk232

Berk232

Üye
5800 için indirdim, daha oynayamadım, yüklenmesi biraz uzun sürüyor.Aa.. tam bunu yazarken yüklendi, şimdi oynayacağım, teşekkürler. :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
5800 da çok kasıyo oynanamıyo ram çok az geliyo alete yapmadığım kalmadı oynayabilmek için ama ram çok düşük gerçekten donuklamaktan oynanmıyo ama ör: i 8910 omnia da donmadan çok rahat oynanır ama,

5800
N97
N97 mini
X6 gibi tellerde çok zorluyo

Chicago Made

Chicago Made

Üye
Teşekkürler süper oyun

Myonezz

Üye
saol

yusuf_53

Üye
paylaşım için tşk ama dosya sıs uzantılı olduğu halde deşteklenmiyor hatası verdi sertifikalamaya çalıştım ama ondada sonuç alamadım

GT-s3653

Üye
samsung corby gt-s3653 için olur mu ? gardeş:hmmm :yavrum: :halay2::halay1::halay1::halay1::halay1::halay2:

nwileck

Üye
teşekkürler

Del Rey

Del Rey

Üye
İndirdim biraz alışmam zor oldu ve biraz da zor açılıyor. Mesela müzik çalar veya başka uygulamalar açtıktan sonra oynarsan açılmama veya açılıp kapanma sorunu var ama oynadım çok hoşuma gitti teşekkürler :oke:

--------------- Ekleme ---------------

samsung corby gt-s3653 için olur mu ? gardeş:hmmm :yavrum: :halay2::halay1::halay1::halay1::halay1::halay2:
Corby'nin henüz işletim sistemi bile yok. Tamamen Java üstüne kurulmuş ve özellikleri 5800'dan berbat nasıl çalıştırsın :naughty:

merkem

Üye
teşekkür ederim ben partları çıkarıp kurum çok harika bir oyun ama 10mb kasıyor bide hd olmasından dolayı galiba ne yapabilirim bir bilgin varmı:hmmm

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Nokıa c5-03 hafif kasıyor

teşekkürler

technoshark

technoshark

Üye
corby için oluyor mu acep ? arkadaşıma yükliyecemde :S

Üst Alt