Preview For Developers Uygulamasından Birşey Olur Mu

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Preview For Developers Uygulamasından Birşey Olur Mu
Arkadaşlar ben bu uygulamayı yükledim fakat ne Developer hesabım var nede Nokia ama Hotmail hesabına giriş yaptım ama gdr3 gibi bir güncelleme gelmedi telefona ve telefonum son derece güncel olarak gözüküyor bu uygulamayı silsem garanti dışı kalır mı yada telefona bişey olur mu yada gdr3 güncellemesini indirebilir miyim ve indirdikten sonra bu uygulamayı silsem bişey olur mu yardım edin (uygulamayı yükledim ve çalıştırıp Hotmail hesabıma girdim) birde tam olmamışsa tamamen bitiriyim sorunsuz şekilde yapayım mı uygulamayı

capkino06

Üye
aynen silsem bu uygulamayı birşey olurmu orjinal gdr3 ü alırmıyım?

turbocore35

turbocore35

Üye
hiçbir şekilde uygulama garantiyi götürmüyor arkadaşlar yalnız güncelleme almak için geliştirici hesabınızın olması şart yıllık 40 tl gibi bir ücreti var ama isterseniz bedava olarak app studio hesabı alıp o hotmaille uygulamaya girip güncelemeleri denetle derseniz güncelleme bulur ve yükler ama kesinlikle şarjınız %20 den düşük olmasın .:D.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ben grd3 u yükledim o uygulamayı silsem bir şey farketmez.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
saolun peki yükleyeyim mi ne oneride bulunursunuz ?

turbocore35

turbocore35

Üye
saolun peki yükleyeyim mi ne oneride bulunursunuz ?
yüklemenizi tavsiye ederim ben hiçbir sorun yaşamıyorum bazı arkadaşlar yaşıyor takılma sorunu ama çogu kişide yok .:D. tabiykide karar size kalmış .:D.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 de kasmaz heralde @turbocore35

Üst Alt