preston ve star için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dragoon54

Üye
    Konu Sahibi
preston ve star için yardım
arkadaşlar prreston yada star alacağım(büyük ihtimal preston)

forumlarda okudum prestonda zar atma hariç diğer oyunlar belli bir süreden sonra lisans fln istiyormuş.prestonada nerden dokunmatik oyun bulacağım ki?bir tek zar oyunu ile olmaz bu konuda yardım istiyorum

ayrıca starı 8 oyunu vamrış hiçbir yerde yazmıyor ne oyunları oldukları bu 8 adet oyun veya her kaçtane ise bana bu oyunların neler olduğunu söylermisiniz?(örneğin balon patlatma fln)ve bu oyunlardan hangileri belli bir süreden sonra lisans istiyor veya istiyor mu?

ltf

darklordozan

darklordozan

Üye
bende preston var ve güzel oyun daha bulamadım düzgün dokunmatikli falan yok yani.. diğer oyunlarda hemen bi kaç kez oynadıktan sonra ekran kararıo ve lisans istio yani onlara oyun bile denmez.. bitek zar oyunu var ama aslında o zar oyununada oyun denmez çünkü sadece zarları sallıosun bu kadar =) kısacası samsungta oyun yok ama oyun dışında bu fiyata süper bi telefon herelde biraz daha yaygınlaştıktan sonra oyunlar çıkar diye tahmin ediyorum...

mateja34

Üye
nasıl oyun yok ya :) doluyla dokunmatik ekran oyun bulabilirsiniz.. ben bi kaç tane paylaşayım..

ozyman95

Üye
sağol kardeş

Genc-_Sezar

Üye
saol dostum denicem inş ii oyunlardır ( bu arada kaynak nedir söylersen sevinirim )

darklordozan

darklordozan

Üye
nasıl oyun yok ya :) doluyla dokunmatik ekran oyun bulabilirsiniz.. ben bi kaç tane paylaşayım..

kardeş kaynak ver ozaman böle olurmu..

mateja34

Üye

buyrun 240X320 çözünürlüğündeki dokunmatik oyunlar.. yalnız bunlarda altta sanal klavye çıkıyor.. benim upload ettiklerimde sanal klavyeyi kaldırmıştım..

darklordozan

darklordozan

Üye
sanal klavye nasıl kaldırılıo? biz sanal klavye olmayanları bulmaya çalışıoruz. anlatırsan iyi olur mateja..

mateja34

Üye
.jad dosyasını wordpad ile açıp aşağıdaki kodları ekleyerek sanal klavyeyi kaldırabilirsin..
eğer jad dosyası yoksa , .jar dosyasını winrar ile açıp "meta-inf" klasörü içindeki "manifest.mf" dosyasını wordpad ile açıp aynı kodları ekleyebilirsin..

MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240

gfb.fatih

Üye
sanal klavyeleri kaldırdığın oyunları ben indirdimde mateja34 onları nasıl yüklicem ben preston a sen nasıl yükledin bi yardım edersen çok güzel olur...

M3L!H

M3L!H

Üye
.jad dosyasını wordpad ile açıp aşağıdaki kodları ekleyerek sanal klavyeyi kaldırabilirsin..
eğer jad dosyası yoksa , .jar dosyasını winrar ile açıp "meta-inf" klasörü içindeki "manifest.mf" dosyasını wordpad ile açıp aynı kodları ekleyebilirsin..

MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240

Teşekkürler kaç gündür bunu arıyordum buldum saol denicem :)

melankoliyster

melankoliyster

Üye
Allah razı olsun.emegine sağlık kardeş tşk ederim...

--------------- Ekleme ---------------

tam ekran olsa bide cok fena olur :))

srdrdrml

Üye
ben samsung s5233 star için 6300 oyunlarını yükledim çoğu çalışıyor tavsiye ederim

big_free

Üye
manifes dosyasının içine bu kodları atamıyorum hatta hiçbirşey yazamıyorum izin vermiyor kod yazmaya bunun için ne yapabilirim

lax123

lax123

Üye
oyunu telefonun icine aticaksin dosyalarimdan yukliceksin bu kadar zor deilki

Paranoya

Paranoya

Üye
mateja34 çok saolasın sanal klavyeyi devreden çıkarma çok işime yaradı ;)

samsung star kullanıyorum ve dün msn programı yükledim msnde bir uygulama olduğu için gereksiz yere dokunmatik kontrol tuşları çıkıyor hem klavya olsa tmm en azından yazı yazarım ama o da değil neyse yani klavyedeki kontrol tuşları çıkıyordu snn sayende bu sorunu çözdüm hem tam ekran oldu hemde artık kontrol tuşları çıkmıyor...

yusuferken

Üye
hani burda samsung
star oyunları..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt